TRIVIUM, ALESTORM si OBITUARY la Rockstadt Extreme Fest 2023

TRIVIUM, ALESTORM si OBITUARY la Rockstadt Extreme Fest 2023

TRIVIUM, ALESTORM si OBITUARY la Rockstadt Extreme Fest 2023

TRIVIUM, ALESTORM si OBITUARY la Rockstadt Extreme Fest 2023Cu mai puțin de 2 săptămâni până când prețurile vor crește, ne-am gândit că ați dori să vă faceți banii și să nu-i pierdeți. Așadar, iată 5 noutăți la Rockstadt Extreme Fest de anul viitor.

Au trecut 10 ani de când TRIVIUM au onorat aceste părți ale lumii. Acum, greii americani se întorc pentru un nou show complet, „straight to your face”. Și nu vin singuri!

Echipa de pirați băutori de metal ALESTORM se alătură și ei pentru un singur motiv. Ei vin aici să ne bea berea! De asemenea, I AM MORBID, minunea lui David Vincent, mastermind al trupei Morbid Angel, care va marca primul lor concert în România cu un show aniversar special al legendarului album COVENANT. Ce-i drept, îl vom asculta pe acesta cântat live.

Preferații festivalului, OBITUARY, se întorc pentru a treia oară pentru a închide festivalul duminică, cu un spectacol special în calitate de cap de afiș, pe scena a treia resurectată.

Nu în ultimul rând, revelația black metal GAEREA va cânta pentru prima dată pe meleagurile Transilvaniei și ar fi bine să fiți cu ochii pe această senzație portugheză. O să ne mulțumiți mai târziu.

Aceste trupe se alătură deja unui line-up stelar care include MAYHEM, PERTURBATOR, DYING FETUS, KNOCKED LOOSE, IGORRR, DEICIDE, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, GUTALAX, MIDNIGHT și HANGMAN’S CHAIR. Și nici măcar nu a ajuns încă la chestiile tari.

Trebuie să vă reamintim că mai aveți mai puțin de două săptămâni pentru a obține un abonament complet pentru doar 110 EUR / 550 lei. Prețul va crește pe 3 octombrie și, credeți-ne, se vor epuiza!

Abonamentele complete sunt disponibile în întreaga lume prin intermediul IABILET.RO.

Trebuie doar să urmați acest link:

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this