Rockstadt Extreme Fest 2023

Rockstadt Extreme Fest 2023

Locatie: Rasnov – Teren Biatlon | Data: 02-06.08.2023 | Pret abonament promo: 450 lei / 550 lei / 620 lei / 690 lei / 760 lei / 850 lei

Rockstadt Extreme Fest 2023

Update 10.12.2022

Meshuggah pe scena Rockstadt Extreme Fest 2023

Meshuggah pe scena Rockstadt Extreme Fest 2023Pionieri. Unici. Imuabili. MESHUGGAH sunt de sine stătători. Cea mai inventivă și creativă trupă de metal din ultimii 30 de ani și una dintre cele mai venerate, Meshuggah a fost un etalon al creativității avangardiste în muzica heavy de-a lungul carierei lor ilustre.

Iar acum vin anul viitor la ROCKSTADT EXTREME FEST pentru o demonstrație de măiestrie metalică de zile mari!

Și cu această adăugire încheiem anunțurile pentru acest an, dar stați liniștiți pentru că alți doi headlineri vor veni foarte curând, în luna ianuarie!

ALERTĂ TICKET: Au mai rămas doar 200 de abonamente de festival disponibile la prețul de 620 lei (127 EUR)!

Prețul actual de presale este disponibil doar până pe 26 decembrie!

Dorim să vă mulțumim pentru feedback-ul incredibil pe care ni l-ați arătat și, de asemenea, să vă reamintim că cel mai bun mod de a vă asigura că veți obține biletele înainte ca acestea să se epuizeze este să le obțineți în timpul presale!

Toate abonamentele pentru festival pot fi achiziționate la nivel internațional prin intermediul iabilet.ro.

*Puteți achiziționa abonamente și de la Rockstadt Club.

https://bilete.rockstadtextremefest.ro/

Vă așteptăm cu drag să vă întâmpinăm în august, la cel mai mare festival metal din România.

 

Update 02.12.2022

Noi trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2023

Noi trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2023I-ați auzit în filme, emisiuni TV, ați cântat cu voce tare „I’m Shiping Out To Boston” și i-ați văzut pe cele mai mari scene din lume. Originari din Boston, Massachusetts și veniți pentru prima dată în România, este vorba de THE DROPKICK MURPHYS! Acești băieți vor oferi cu siguranță unul dintre cele mai bune spectacole din istoria acestui festival, cu distracție celtic punk pură, chiar din „The State of Massachusetts”.

De asemenea, ANTHRAX, unul dintre cei patru legendari Big Four ai Thrash Metal-ului, se alătură ca headlineri pentru Rockstadt Extreme Fest, pentru a se revanșa pentru spectacolul anulat anul trecut. Acest nume nu are nevoie de nicio prezentare, deoarece moștenirea lor monumentală vorbește de la sine. Tot ce putem spune este că suntem foarte fericiți să vă aducem una dintre cele mai bune și respectate trupe din istoria metalului.

După un show senzațional ca headliner în 2018, trupa suedeză IN FLAMES se întoarce,06 de data aceasta cu un album nou foarte așteptat și cu un setlist favorit pentru fanii vechi și noi. Nu puteți rata asta!

Proaspăt confirmati cu o serie de spectacole alături de Metallica, greii britanici ARCHITECTS vor oferi cu siguranță ceea ce este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune spectacole metalcore de pe planetă și abia așteptăm să vedem ce au pregătit acești băieți pentru noua lor producție vizuală și live.

Și asta nu e tot!

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea cel mai mare lineup de până acum:

EPICA, AVATAR, TRIPTYKON, MARDUK, ZEAL & ARDOR, SACRED REICH, THE OCEAN, WOLVES IN THE THRONE ROOM, IMPALED NAZARENE, IMPERIAL TRIUMPHANT, VILLAGERS OF IOANNINA CITY, HEIROT, MISTHYRMING, EMPLOYED TO SERVE și INFEST se vor alătura pe afiș.

Și suntem abia la jumătate! 35 de nume vor fi adăugate la începutul anului viitor, aceeași perioadă în care vom reveni cu ordinea de desfășurare zilnică.

Păzit de Cetatea Râșnov, sus pe dealul din apropiere, Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc între 2 și 6 august 2023, la doar 30 de minute de Brașov, în orașul Râșnov. Terenul festivalului va găzdui 3 scene și nu mai puțin de 70 de trupe în toate cele 5 zile, dar asta nu este tot.

Vă puteți bucura de mâncăruri gustoase sau vă puteți depăși recordul personal de băut bere la prețuri neașteptat de bune pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva. Și mai avem și câteva obiective turistice de top în jurul zonei festivalului: Cetatea Râșnov, Peștera Valea Cetății, Rezervația de urși LiBEARty sau, totuși, infamul Castel Bran al lui Dracula.

Cel de-al treilea preț de presale este disponibil până pe 26 decembrie, la doar 620 lei (127 EUR).

Abonamentele pentru festival pot fi achiziționate la nivel internațional prin intermediul Iabilet.ro.

Pentru mai multe informații despre festival, vă rugăm să vizitați www.rockstadtextremefest.ro.

 

Update 23.09.2022

TRIVIUM, ALESTORM si OBITUARY la Rockstadt Extreme Fest 2023

TRIVIUM, ALESTORM si OBITUARY la Rockstadt Extreme Fest 2023Cu mai puțin de 2 săptămâni până când prețurile vor crește, ne-am gândit că ați dori să vă faceți banii și să nu-i pierdeți. Așadar, iată 5 noutăți la Rockstadt Extreme Fest de anul viitor.

Au trecut 10 ani de când TRIVIUM au onorat aceste părți ale lumii. Acum, greii americani se întorc pentru un nou show complet, „straight to your face”. Și nu vin singuri!

Echipa de pirați băutori de metal ALESTORM se alătură și ei pentru un singur motiv. Ei vin aici să ne bea berea! De asemenea, I AM MORBID, minunea lui David Vincent, mastermind al trupei Morbid Angel, care va marca primul lor concert în România cu un show aniversar special al legendarului album COVENANT. Ce-i drept, îl vom asculta pe acesta cântat live.

Preferații festivalului, OBITUARY, se întorc pentru a treia oară pentru a închide festivalul duminică, cu un spectacol special în calitate de cap de afiș, pe scena a treia resurectată.

Nu în ultimul rând, revelația black metal GAEREA va cânta pentru prima dată pe meleagurile Transilvaniei și ar fi bine să fiți cu ochii pe această senzație portugheză. O să ne mulțumiți mai târziu.

Aceste trupe se alătură deja unui line-up stelar care include MAYHEM, PERTURBATOR, DYING FETUS, KNOCKED LOOSE, IGORRR, DEICIDE, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, GUTALAX, MIDNIGHT și HANGMAN’S CHAIR. Și nici măcar nu a ajuns încă la chestiile tari.

Trebuie să vă reamintim că mai aveți mai puțin de două săptămâni pentru a obține un abonament complet pentru doar 110 EUR / 550 lei. Prețul va crește pe 3 octombrie și, credeți-ne, se vor epuiza!

Abonamentele complete sunt disponibile în întreaga lume prin intermediul IABILET.RO.

Trebuie doar să urmați acest link: https://bit.ly/3DKAVDR

Update 02.09.2022

PERTURBATOR revine in Romania, la Rockstadt Extreme Fest

PERTURBATOR revine in Romania, la Rockstadt Extreme FestLider al curentului syntwave, PERTURBATOR revine in Romania, la Rockstadt Extreme Fest.

Perturbator, proiectul francezului James Kent, a cunsocut faima la inceputul decadei 2010, lansand o serie de compozitii puternic inspirate de muzica electronica si curentul syntwave si cyberpunk. Profilul sau a fost propulsat odata cu jocul Hotline Miami, iar albumul The Uncanny Valey (2016) s-a clasat pe primele locuri in topul Bullboard Heatseeks Top Dance/Electronic Albums. In 2021, Kent redirectioneaza conceptul muzical odata cu lansarea lui Lustful Sacraments, un album puternic influentat de curentul darkwave.

Lustful Sacraments este probabil cel mai matur album lansat de Perturbator, imbinand sonoritatile synth si darkwave cu influente post-punk, goth si heavy techno. Kent este deseori comparat cu nume legendare ale muzicii, precum John Carpenter, Tangerine Dream, Goblin sau Vangelis.

Showurile Perturbator sunt o experienta audio si totodata vizuala, iesind din orice tipar standard al muzicii, in special celei metal. James Kent a gasit formula perfecta de a multumi atat publicul sonoritatilor metal cat si cel al muzicii electronice. Showul Perturbator la Rockstadt Extreme Fest cu siguranta va deveni un subiect de discutie si controversa, pentru mult timp de acum inainte.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără MAYHEM, PERTURBATOR, DYING FETUS, KNOCKED LOOSE, IGORRR, DEICIDE, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, GUTALAX, MIDNIGHT, HANGMAN’S CHAIR.

Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
𝗔𝗹 𝗧𝗥𝗘𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 620 lei (1000 de abonamente) perioada
4 octombrie- 26 decembrie 2022
𝗔𝗟 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗨𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
𝗔𝗟 𝗖𝗜𝗡𝗖𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023

După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

 

Update 31.08.2022

IGORRR un show la editia din 2023 a ROCKSTADT EXTREME FEST

IGORRR un show la editia din 2023 a ROCKSTADT EXTREME FESTIGORRR, anomalia muzicii metal contemporane, va reveni in Romania pentru un show la editia din 2023 a ROCKSTADT EXTREME FEST.

Igorrr este proiectul inceput de Gautier Serre, multi-instrumentist si producator de muzica electronica, a carui misiune a fost de a aduce impreuna sonoritatile muzicii metal si a influentelor muzicale globale, Spirituality And Distortion (2020) cimentand aceasta reputatie pe deplin castigata.

Intr-un interviu acordat in 2017, Serre spunea despre originile Igorrr: ‘It started when I was a teenager looking for a band or an artist destroying all the limits of music, a band able to bring what all the boring mainstream bands could not bring.”

Imbinand genuri muzicale aflate la extreme opuse, de la death si black metal, la breakcore, muzica balcanica, baroque sau clasica, intr-o maniera nonconventionala si imprevizibila, Igorrr nu se poate compara cu nicio alta formatie de pe aceasta planeta. Dupa cum si Gautier Serre declara: „Getting stuck in only one emotion is very boring to me; life is a wide range of emotions – sometimes you’re happy, sometimes you’re sad, angry, pissed off, nostalgic or blown away. Life is not only one color.’

Serre deseori citeaza ca influente, Frederic Chopin, Johann Sebasitan Bach, Domenico Scarlatti, Taraf de Haidouks, Cannibal Corpse, Meshuggah sau Aphex Twin.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără MAYHEM, DYING FETUS, KNOCKED LOOSE, IGORRR, DEICIDE, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, GUTALAX, MIDNIGHT, HANGMAN’S CHAIR.

Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:
𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
𝗔𝗹 𝗧𝗥𝗘𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 620 lei (1000 de abonamente) perioada
4 octombrie- 26 decembrie 2022
𝗔𝗟 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗨𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
𝗔𝗟 𝗖𝗜𝗡𝗖𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023

După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

 

Update 27.08.2022

GUTALAX la Rockstadt Extreme Fest 2023!

GUTALAX la Rockstadt Extreme Fest 2023!Fara nicio alta introducere, unul din cele mai cerute showuri la Rockstadt Extreme Fest.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără MAYHEM, DYING FETUS, KNOCKED LOOSE, DEICIDE, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, GUTALAX, MIDNIGHT, HANGMAN’S CHAIR.

Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
𝗔𝗹 𝗧𝗥𝗘𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 620 lei (1000 de abonamente) perioada
4 octombrie- 26 decembrie 2022
𝗔𝗟 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗨𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
𝗔𝗟 𝗖𝗜𝗡𝗖𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023

După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

 

Update 23.08.2022

KNOCKED LOOSE va concerta in premiera in Romania, la Rockstadt Extreme Fest

KNOCKED LOOSE va concerta in premiera in Romania, la Rockstadt Extreme FestIndiscutabil, unul din cele mai proeminente nume ale scenei contemporane de metal, KNOCKED LOOSE va concerta in premiera in Romania, la Rockstadt Extreme Fest.

Originari din Kentucky, Knocked Loose au explodat pe intreg mapamondul odata cu lansarea albumului Laugh Tracks, considerat unul din cele mai bune albume metal contemporane, un mix necrutator intre sonoritatile hardcore punk si metalcore, totodata oferind formatiei o identitate aparte si o energie greu de stapanit.

Laugh Tracks a debutat direct in Billboard 200, Top 50 si in numeroase clasamente europene, urmat de A Different Shade Of Blue, album ce a introdus elemente de thrash si melodic death metal. Cel mai recent material, Tear In The Fabric Of Life, un EP de sase piese ce studiaza tema izolarii, consolideaza identitatea muzicala Knocked Loose si nu e de mirare ca acest grup american este, in acest moment, una din cele mai de succes si apreciate grupuri metal la ora actuala.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără MAYHEM, DYING FETUS, KNOCKED LOOSE, DEICIDE, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, MIDNIGHT, HANGMAN’S CHAIR.

Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
𝗔𝗹 𝗧𝗥𝗘𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 620 lei (1000 de abonamente) perioada
4 octombrie- 26 decembrie 2022
𝗔𝗟 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗨𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
𝗔𝗟 𝗖𝗜𝗡𝗖𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023

După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

 

Update 18.08.2022

DEICIDE va ajunge la Rockstadt Extreme Fest 2023

DEICIDE va ajunge la Rockstadt Extreme Fest 2023DEICIDE, una din legendele internationale ale scenei death metal, va ajunge la Rockstadt Extreme Fest pentru a sarbatori 30 de ani de la lansarea lui ‘Legion’, album pe care il va prezenta, live, integral.

Formati in 1989, Deicide sunt responsabili pentru una din cele mai importante pagini ale istoriei death metal. Pe parcursul anilor 90, Deicide au influentat si inspirat numerosi fani si muzicieni, avand ca rezultat o mostenire muzicala greu de depasit. Fie ca vorbim de Deicide (1990), Legion (1992) sau Serpents of The Light (1997), Deicide au persistat in misiunea lor de a provoca. Acest lucru a continuat si in 2013, odata cu lansarea lui In The Minds Of Evil, album ce a re-stabilit ierarhia Deicide ca lideri ai acestui gen.

Cat despre ce a motivat Deicide in toti acesti ani, Glen Benton este de parere ca e mai degraba vorba de destin decat un plan in detaliu. ‘Some things we’re born into. It’s what I am. Death metal is what I do.’

Cat despre Legion, trupa il considera drept cel mai dificil si totodata haotic album din intreaga istorie Deicide. Considerat si cel mai bun album din cariera Deicide, acesta ramane si unul din cele mai controversate discuri din istoria death metal, un motiv perfect pentru ca grupul american sa-l prezinte, integral, la Rockstadt Extreme Fest.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără MAYHEM, DYING FETUS, DEICIDE, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, MIDNIGHT, HANGMAN’S CHAIR.

Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
𝗔𝗹 𝗧𝗥𝗘𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 620 lei (1000 de abonamente) perioada4 octombrie- 26 decembrie 2022
𝗔𝗟 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗨𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
𝗔𝗟 𝗖𝗜𝗡𝗖𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023
După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

 

Update 17-08-2022

MAYHEM revin in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023

MAYHEM revin in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023Probabil cea mai controversata formatie din istoria muzicii si totodata fondatorii curentului norvegian black metal, MAYHEM revin in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023.

Ce se poate spune despre Mayhem ce nu a fost deja spus? Iata ca la aproape 30 de ani de la lansarea lui De Mysteriis Dom Sathanas, Mayhem ramane in continuare una din cele mai influente nume ale scenei black metal, de altfel un nume sinonim cu intreaga miscare. Despre Mayhem s-au scris carti, lucrari de doctorat, chiar si un film pentru Netflix.

Inceputurile Mayhem marcheaza si cea mai controversata etapa a carierei grupului norvegian. De la showurile live controversate, pana la suicidul lui Dead sau moartea lui Euronymus, Mayhem a devenit parte din istoria muzicii contemporane, insa grupul norvegian a rezistat in toti acesti ani prin calitatea si influenta materialelor lansate, albume fara compromis, gandite si compuse impotriva oricaror standarde si clisee comerciale. Daemon, cel mai recent album din discografia Mayhem, este totodata considerat unul din cele mai bune discuri black metal lansate in ultimii douazeci de ani, deseori comparat cu legendarul De Mysteriis Dom Sathanas, o intoarcere la soundul ‘experimental si disonant’. Chiar si dupa aproape 40 de ani de activitate, Mayhem ramane etalonul muzicii black metal.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără MAYHEM, DYING FETUS, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, MIDNIGHT, HANGMAN’S CHAIR.

Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
𝗔𝗹 𝗧𝗥𝗘𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 620 lei (1000 de abonamente) perioada4 octombrie- 26 decembrie 2022
𝗔𝗟 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗨𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
𝗔𝗟 𝗖𝗜𝗡𝗖𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023
După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

 

Update 16.08.2022

Hangman’s Chair va concerta pentru prima data la Rockstadt Extreme Fest 2023

Hangman's Chair va concerta pentru prima data la Rockstadt Extreme Fest 2023Hangman’s Chair, noua senzatie a scenei doom internationale, va concerta pentru prima data in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023.

Nascuti si crescut in Paris, acest grup francez este recunoscut la ora actuala pentru soundul total aparte ce deseori aduce aminte de Type O Negative, Life of Agony sau Sisters Of Mercy. Fiecare album isi trage esenta si forta din experientele personale a acestor muzicieni, mereu prezentate cu o sinceritate fara compromisuri. Fie ca este vorba de moarte, supradoze sau pur si simplu viata in suburbiile Parisului, aceste emotii umane rezoneaza cu fiecare compozitie, iar toate aceste momente tragice sunt adaptate intr-o atmosfera melancolica, totodata sumbra.

La Rockstadt Extreme Fest, Hangman’s Chair isi vor promova cel mai nou album, A Loner, primul disc lansat sub egida Nuclear Blast Records. Despre singuratatea in toate formele sale, acest album marcheaza si apogeul compozitional Hangman’s Chair, o muzica atat de viscerala incat te va tine hipnotizat de la prima si pana la ultima nota.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără DYING FETUS, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, MIDNIGHT, HANGMAN’S CHAIR. Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
𝗔𝗹 𝗧𝗥𝗘𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 620 lei (1000 de abonamente) perioada4 octombrie- 26 decembrie 2022
𝗔𝗟 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗨𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
𝗔𝗟 𝗖𝗜𝗡𝗖𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023
După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

 

Update 11.08.2022

SLEEP TOKEN va concerta in premiera in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023

SLEEP TOKEN va concerta in premiera in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023SLEEP TOKEN, una din cele mai enigmatice aparitii ale noului val contemporan, va concerta in premiera in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023.

Originari din Marea Britanie, acest colectiv anonim imbina cu maiestrie sonoritatile alternative, post-metal, progessive metal sau electronice, iar cel mai recent album, This Place Will Become Your Tomb a devenit unul din cele mai bine cotate discuri lansate in 2021, celebra publicatie Loudwire clasandu-l pe locul 12 in topul ‘best albums of 2021’.

Cu aparitii extrem de selecte, showurile Sleep Token devin mai degraba un ritual vizual si atmosferic, iar showul de la Rockstadt Extreme Fest va marca cu siguranta una din cele mai speciale aparitii pe taramurile din Transilvania.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără DYING FETUS, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, MIDNIGHT. Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
𝗔𝗹 𝗧𝗥𝗘𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 620 lei (1000 de abonamente) perioada4 octombrie- 26 decembrie 2022
𝗔𝗟 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗨𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
𝗔𝗟 𝗖𝗜𝗡𝗖𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023

După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

 

 

Update 05.08.2023

Primele trupe confirmate la REF 2023

Rockstadt Extreme Fest 2023ROCKSTADT EXTREME FEST (EST. 2013) este cel mai mare festival metal din România și cel mai renumit din Europa de Est.

Primele trei trupe confirmate la editia de anul viitor a Rockstadt Extreme Fest, ce va avea loc intre 2 si 6 august, sunt Dying Fetus, While She Sleep si Midnight!

De astazi, 05.08.2022, începând cu ora 12.00, punem în vânzare abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2023!
Primul prag costă 450 de lei. Abonamentele la acest preț se pot achiziționa în perioada 05-08 august 2022 NUMAI la intrarea în festival. Se pot achita atât cash cât și card.
Program zilnic zonă de tickets: 12:00- 02:00.
**Următorul prag va fi de 550 lei începând cu 08 august până la 03 octombrie iar abonamentele se vor putea achiziționa de pe iabilet.ro
Artwork: Costin Chioreanu
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this