PERTURBATOR revine in Romania, la Rockstadt Extreme Fest

PERTURBATOR revine in Romania, la Rockstadt Extreme Fest

PERTURBATOR revine in Romania, la Rockstadt Extreme Fest

PERTURBATOR revine in Romania, la Rockstadt Extreme FestLider al curentului syntwave, PERTURBATOR revine in Romania, la Rockstadt Extreme Fest.

Perturbator, proiectul francezului James Kent, a cunsocut faima la inceputul decadei 2010, lansand o serie de compozitii puternic inspirate de muzica electronica si curentul syntwave si cyberpunk. Profilul sau a fost propulsat odata cu jocul Hotline Miami, iar albumul The Uncanny Valey (2016) s-a clasat pe primele locuri in topul Bullboard Heatseeks Top Dance/Electronic Albums. In 2021, Kent redirectioneaza conceptul muzical odata cu lansarea lui Lustful Sacraments, un album puternic influentat de curentul darkwave.

Lustful Sacraments este probabil cel mai matur album lansat de Perturbator, imbinand sonoritatile synth si darkwave cu influente post-punk, goth si heavy techno. Kent este deseori comparat cu nume legendare ale muzicii, precum John Carpenter, Tangerine Dream, Goblin sau Vangelis.

Showurile Perturbator sunt o experienta audio si totodata vizuala, iesind din orice tipar standard al muzicii, in special celei metal. James Kent a gasit formula perfecta de a multumi atat publicul sonoritatilor metal cat si cel al muzicii electronice. Showul Perturbator la Rockstadt Extreme Fest cu siguranta va deveni un subiect de discutie si controversa, pentru mult timp de acum inainte.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără MAYHEM, PERTURBATOR, DYING FETUS, KNOCKED LOOSE, IGORRR, DEICIDE, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, GUTALAX, MIDNIGHT, HANGMAN’S CHAIR.

Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
𝗔𝗹 𝗧𝗥𝗘𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 620 lei (1000 de abonamente) perioada
4 octombrie- 26 decembrie 2022
𝗔𝗟 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗨𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
𝗔𝗟 𝗖𝗜𝗡𝗖𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023

După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this