MAYHEM revin in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023

MAYHEM revin in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023

MAYHEM revin in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023

MAYHEM revin in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023Probabil cea mai controversata formatie din istoria muzicii si totodata fondatorii curentului norvegian black metal, MAYHEM revin in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023.

Ce se poate spune despre Mayhem ce nu a fost deja spus? Iata ca la aproape 30 de ani de la lansarea lui De Mysteriis Dom Sathanas, Mayhem ramane in continuare una din cele mai influente nume ale scenei black metal, de altfel un nume sinonim cu intreaga miscare. Despre Mayhem s-au scris carti, lucrari de doctorat, chiar si un film pentru Netflix.

Inceputurile Mayhem marcheaza si cea mai controversata etapa a carierei grupului norvegian. De la showurile live controversate, pana la suicidul lui Dead sau moartea lui Euronymus, Mayhem a devenit parte din istoria muzicii contemporane, insa grupul norvegian a rezistat in toti acesti ani prin calitatea si influenta materialelor lansate, albume fara compromis, gandite si compuse impotriva oricaror standarde si clisee comerciale. Daemon, cel mai recent album din discografia Mayhem, este totodata considerat unul din cele mai bune discuri black metal lansate in ultimii douazeci de ani, deseori comparat cu legendarul De Mysteriis Dom Sathanas, o intoarcere la soundul ‘experimental si disonant’. Chiar si dupa aproape 40 de ani de activitate, Mayhem ramane etalonul muzicii black metal.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără MAYHEM, DYING FETUS, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, MIDNIGHT, HANGMAN’S CHAIR.

Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:

𝗔𝗟 𝗗𝗢𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022
𝗔𝗹 𝗧𝗥𝗘𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 620 lei (1000 de abonamente) perioada4 octombrie- 26 decembrie 2022
𝗔𝗟 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗨𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023
𝗔𝗟 𝗖𝗜𝗡𝗖𝗜𝗟𝗘𝗔 𝗣𝗥𝗔𝗚: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023
După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this