Concertul W.A.S.P. de la Bucuresti a fost anulat!

Concertul W.A.S.P. de la Bucuresti a fost anulat!

Concertul W.A.S.P. de la Bucuresti a fost anulat!

Pe fondul crizei generate de pandemia de Covid 19, care a afectat puternic sectorul entertainment, toate marile evenimente, festivaluri și turneele programate pentru 2020 au fost reprogramate pentru 2021. Din păcate trebuie să anunțăm că și turneul „1984 to Headless” al formației americane W.A.S.P. (inclusiv concertul programat la București pentru data de 11.11.2020 se va anula din această cauză.

Vestea bună este că un nou turneu va lua locul acestuia, iar datele oficiale vor fi anunțate în scurt timp.

Biletele achiziționate pentru concertul W.A.S.P. din data de 11.11.2020 rămân valabile pentru noua data ce va fi anunțată în scurt timp.

Menționăm faptul că, așa cum a precizat și managementul formației, noul turneu W.A.S.P. va fi unul aniversar, cu o producție mai amplă și implicit cu costuri mai mari. În aceste condiții este de așteptat ca biletele pentru noul turneu să fie puțin mai scumpe, însă biletele achiziționate până în acest moment rămân valabile, fără a se mai achita diferența de preț!

Conform OG Nr. 70 DIN 14 MAI 2020, cei care nu doresc păstrarea biletelor pentru noua dată pot opta pentru schimbarea acestora în vouchere sau dupa 30 septembrie 2021 pot solicita rambursarea sumelor platite. Această cerere se poate face în termen de 30 de zile de la prezentul anunț (la dresa de email contact@ambilet.ro), în caz contrat biletele devin automat valabile pentru noua dată a concertului W.A.S.P., dată ce va fi anunțată în următoarea perioadă.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this