Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS
Concertul W.A.S.P. de la Bucuresti a fost anulat!

W.A.S.P. – Live in Bucuresti “1984 to Headless” tour

Data: ANULAT | Locatie:Arenele Romane | Pret bilet: 99 ron (presale). 130 ron / 159 ron + 7 ron taxa emitere

Update 15-06-2020

Concertul W.A.S.P. de la Bucuresti a fost anulat!

Pe fondul crizei generate de pandemia de Covid 19, care a afectat puternic sectorul entertainment, toate marile evenimente, festivaluri și turneele programate pentru 2020 au fost reprogramate pentru 2021. Din păcate trebuie să anunțăm că și turneul „1984 to Headless” al formației americane W.A.S.P. (inclusiv concertul programat la București pentru data de 11.11.2020 se va anula din această cauză.

Vestea bună este că un nou turneu va lua locul acestuia, iar datele oficiale vor fi anunțate în scurt timp.

Biletele achiziționate pentru concertul W.A.S.P. din data de 11.11.2020 rămân valabile pentru noua data ce va fi anunțată în scurt timp.

Menționăm faptul că, așa cum a precizat și managementul formației, noul turneu W.A.S.P. va fi unul aniversar, cu o producție mai amplă și implicit cu costuri mai mari. În aceste condiții este de așteptat ca biletele pentru noul turneu să fie puțin mai scumpe, însă biletele achiziționate până în acest moment rămân valabile, fără a se mai achita diferența de preț!

Conform OG Nr. 70 DIN 14 MAI 2020, cei care nu doresc păstrarea biletelor pentru noua dată pot opta pentru schimbarea acestora în vouchere sau dupa 30 septembrie 2021 pot solicita rambursarea sumelor platite. Această cerere se poate face în termen de 30 de zile de la prezentul anunț (la dresa de email contact@ambilet.ro), în caz contrat biletele devin automat valabile pentru noua dată a concertului W.A.S.P., dată ce va fi anunțată în următoarea perioadă.

 

Update 14-02-2020

Concert WASP la Bucuresti in noiembrie 2020

W.A.S.P. tocmai au adaugat Bucurestiul pe harta turneului european “1984 to Headless” . Astfel, americanii vor concerta la Arenele Romane in data de 11 noiembrie, concertul incluzind piese de pe primele patru albme!

În tumultul anilor 1980, când depravatul hair-metal se confrunta cu noul și furiosul val de thrash, câteva trupe, deși situate istoric în aceeasi perioada și circumstanțial poate chiar într-una dintre tabere, făceau figura aparte. Una dintre cele mai virulente și controversate se numea… W. A. S. P. Și dacă imaginea „shock rock” a rămas lipită multa vreme peste muzicienii grupați în jurul lui Blackie Lawless, arta în sine nu a bătut pasul pe loc. Acum câtiva ani, Blackie spunea într-un interviu că a revăzut „Live at the Lyceum”, concert filmat după lansarea primului album omonim al trupei și a înțeles de ce lumea a fost speriată și scandalizată: „Îi puneam în fata o oglinda.” Și oglinda a rămas mereu arta sonora, lirică și vizuală propusă de W. A. S. P., dar atingând teme tot mai profunde și expresii mai subtile.

Trecând prin „The Last Command”, cu imnul „Wild Child” și „Inside the Electric Circus” – în fapt un teatru al deșertăciunilor – trupa americană și-a încheiat prima etapă creativă cu „The Headless Children”, încununarea unui efort, cu o întrebare retorică – „God of creation, are we blind?” – și cu o constatare amară: „The children that You´ve made have lost their minds”.

Anul acesta, la peste trei decenii de la începuturi, W. A. S. P. ne duce într-un periplu al acestui trecut, nu atât nostalgic cât izbitor prin actualitatea sa. Oglinda rămâne la locul ei, mai limpede ca altădată, iar cântecele din care este alcătuită răsuna peste ani.

„1984 to Headless” este un turneu în care Blackie și compania vor cânta exclusiv și împreuna hituri de pe primele patru albume, pe care cei mai mulți dintre noi nu am apucat – din motive de vârstă, de Cortina de Fier, etc. – să le ascultăm niciodată în concert. Vom păși în arena circului electric cu unul dintre cele mai mari nume care au contribuit vreodată la definiția heavy-metal-ului. Caravana salbatică ajunge pe 11 noiembrie 2020 și la Bucuresti (Arenele Romane) – de neratat!

Pretul biletelor este cuprins intre 99 ron (presale) si 159 ron (Golden Circle).

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this