Concert Akral Necrosis in Club Quantic. "The Greater Absence", prezentat integral

Concert Akral Necrosis @ Club Quantic. „The Greater Absence”, prezentat integral

Concert Akral Necrosis @ Club Quantic.

„The Greater Absence”, prezentat integral

Concert Akral Necrosis in Club Quantic. "The Greater Absence", prezentat integral Concert Akral Necrosis in Club Quantic

Akral Necrosis adera la primul val din sezonul mult asteptat de evenimente live, cu un concert ce va avea loc pe 10 iunie, in gradina de vara a clubului Quantic. Blackerii bucuresteni pregatesc un setlist care cuprinde in intregime ultimul lor album „The Greater Absence”.

Bilete vor fi puse in vanzare in reteaua iabilet.ro la pretul de 50 de lei. Strict in limita disponibilitatii, acestea vor putea fi achizitionate fizic si la intrarea in zona de concert la pretul de 60 de lei.

Dupa ce in toamna s-a numarat printre ultimele trupe care au mai putut concerta in Bucuresti inainte de reinterzicerea evenimentelor publice, in 2021 Akral Necrosis dezgheata starea de fapt si se intoarce pe scena pentru a oferi fanilor experienta completa a celui mai recent album.

„The Greater Absence” este al treilea si cel mai lung material din istoria Akral Necrosis, avand o durata de ascultare de peste o ora. Albumul a fost primit cu recenzii foarte favorabile atat in Romania, cat si in strainatate si este considerat de vocea grupului, Octav Necrosis, ca fiind cel mai complex material lansat de trupa pana in momentul de fata, atat muzical, cat si liric.

Joi, 10 iunie, fanii metalului extrem si in special cei ai black-ului sunt asteptati in Quantic Club pentru o seara (pre)destinata sa puna punct marii absente a concertelor live. Trupa care va urca pe scena alaturi de Akral Necrosis va fi anuntata curand.

* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe masură ce se vor anunța public.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this