Cezar Popescu lanseaza primul sau single, “G.I.A.N.T.S”

Cezar Popescu lanseaza primul sau single, “G.I.A.N.T.S”

Cezar Popescu lanseaza primul sau single, “G.I.A.N.T.S”

Cezar Popescu lanseaza primul sau single, “G.I.A.N.T.S”CEZAR POPESCU, chitarist cunoscut al formatiei VITA DE VIE si DAYS OF CONFUSION, a lansat primul sau single, intitulat “G.I.A.N.T.S”.

Este o piesa intrumentala, in stilul modern progressive metal si poate ficonsiderata un tribut adus tuturor gigantilor care mi-au influentat cariera de chitarist.

De asemenea, aranjamentul si compozitia piesei tind spre o sonoritate masiva. Alterneaza temele foarte melodice si lirice cu solourile virtuoase si riff-urile complexe si agresive, in acordaje foarte joase”, a declarat muzicianul.  

Videoclipul a fost filmat in luna septembrie in Grecia, pe insula Thassos, intr-un peisaj naucitor, fiind vorba despre o locatie istorica, numita “The Ancient Quarry”.

DESPRE CEZAR POPESCU

Cezar Popescu devine chitaristul trupei Vita de Vie in primavara anului 2001 in urma unei preselectii. Aceasta marcheaza inceputul carierei sale de muzician profesionist.

Pe langa aceasta, incep sa apara si colaborari sporadice cu trupe ca IRIS, SENSOR, Mike Godoroja & The Blue Spirits, si multe altele.

In 2012, formeaza si lanseaza alaturi de Cosmin Lupu, Andrei Ilie, Dan Ionescu si Robert Ursache trupa Days of Confusion care are la activ pana in prezent 2 albume si 8 videoclipuri/single-uri.

In prezent, mai activeaza si in proiectele  DOMINATION (Pantera Tribute Band), EQUILATERAL GUITAR UNION sau REDRUM (A Tribute to Grunge).

Cezar in social media

YT:  https://www.youtube.com/c/CezarPopescuVdV
Facebook: https://www.facebook.com/cezarpopescuofficial
IG:  https://instagram.com/cezar_popescu_?utm_medium=copy_link

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this