Zarraza cântă la Wacken Metal Battle Romania

Zarraza cântă la Wacken Metal Battle Romania

Zarraza cântă la Wacken Metal Battle Romania

Zarraza cântă la Wacken Metal Battle RomaniaZarraza – trupa etalon a thrash-metalului din Kazakhstan cântă la Wacken Metal Battle Romania

Formaţia de trahsh metal din Kazakhstan Zarraza concertează în premieră în România în cadrul ediţiei din 2024 a evenimentului Wacken Metal Battle. Formaţia kazahă completează afişul celor două seri de concerte, alături de Agathodaimon (DE), Lost Domain (SE), Aneuma (S), Katara (RO) şi cele cinci finaliste ale cometiţiei: Doomsday Astronaut, Fittonia, June Turns Black, Reverse the Moment şi Warhymn.

Cunoscuta publicaţie Metal Hammer (Marea Britanie) a numit trupa Zarraza „trailblazing Kazakh thrashers” şi a publicat recenzii pozitive pentru fiecare dintre cele trei lansări discografice ale formaţiei, iar piesa „150 words” a fost inclusă în compilația „Global Metal” a aceleiaşi reviste. Versiunea Zarraza a clasicului „Raining Blood” (Slayer) a fost prezentată în ”10 cele mai bune melodii metal noi ale săptămânii” de Loudersound, împreună cu lansări ale lui Ozzy Osbourne sau Megadeth, în iulie 2022.

Următorul album Zarraza este aproape gata și este planificat pentru lansare în 2024. Pe acest nou produs discografic formaţia a colaborat şi cu toboşarul Paul Farber (ELLENDE, HARAKIRI FOR THE SKY).

Discografie Zarraza:

  • Necroshiva (LP, 2018)
  • Rotten Remeains (LP, 2019)
  • Kreated In Blood (EP, 2022)

Wacken Metal Battle Romania 2024 se va desfăşura – în premieră – în Bucureşti, în Club Quantic, în 10 şi 11 mai 2024.

Abonamentele pentru cele două zile pot fi achiziționate de pe platforma ambilet.ro la prețul de 150 lei (până în 30 aprilie 2024). Începând cu 1 mai, preţul unui abonament pentru cele 2 zile va fi de 200 de lei.

Parteneri: Consulatul Republicii Federale Germania la Sibiu, Ambasada Suediei la București, Club Quantic, Asociatia ArtoGrafica

Echipa Wacken Metal Battle România

office@metal-battle.ro

www.metal-battle.com

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this