Wormgod a lansat un clip oficial pentru piesa Icon of Sin

Wormgod a lansat un clip oficial pentru piesa Icon of Sin

Wormgod a lansat un clip oficial pentru piesa Icon of Sin

Wormgod a lansat un clip oficial pentru piesa Icon of SinTrupa de black metal Wormgod a lansat primul videoclip oficial pentru piesa “Icon of Sin” de pe albumul de debut. “Where Old Curses Rest” a fost lansat pe 14 Octombrie 2022 pe CD de Void Wanderer Productions in parteneriat cu War Productions.

“Icon of Sin” a fost realizat intr-o maniera complet do it yourself de catre membrii trupei si Mihai Alexandru Moga (filmare interior, editare).

Filmarile au avut loc in Bucuresti, interior la Pyramid Studio (trupa ii multumeste lui Mihai Niculescu), iar exteriorul in parcul Plumbuita.

Denumit „Where Old Curses Rest” pentru a reflecta o productie care a intampinat nenumarate probleme, dar si tematica celor noua piese, primul albumul al trupei are artwork-ul semnat de bine-cunoscutul artist Costin Chioreanu si este mixat si masterizat de Andrei „Oase” Spataru la OsimetriC Productions Studio.

Ultimele copii disponibile in tara pot fi comandate direct de la trupa.

In 2023, Vladimir Toma, liderul trupei, lucreaza la al doilea album, dar a devenit si membru Akral Necrosis, intre timp.

Stilul trupei Wormgod este black metal atmosferic cu influente de death metal. Atmosfera muzicii este inspirata de privelistile urbane din Bucuresti, orasul de provenienta al trupei.

Format in 2009 de Vladimir (instrumente), proiectul a debutat cu doua demo-uri lansate independent, cu doi vocali diferiti.

In urmatorii ani, Vladimir a continuat sa compuna muzica noua pentru primul album Wormgod si l-a cooptat pe Octav Necrosis (Akral Necrosis) din nou pentru partile vocale.

Intreg materialul a fost initial inregistrat in 2018, apoi pierdut accidental in timpul procesului de mixare.

Pentru a finaliza materialul, in 2019, trupa a schimbat studioul de productie si a inceput colaborarea cu Andrei „Oase” Spataru care s-a ocupat de inregistrare, mixat si masterizat.

Videoclipul poate fi urmarit mai jos:

 

Linkuri utile:

Wormgod official FB page: https://www.facebook.com/wormgodbm

Void Wanderer Productions bandcamp: https://voidwandererproductions.bandcamp.com/album/where-old-curses-rest

War Productions bandcamp: https://warproductions.bandcamp.com/album/wpcd043

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this