WARHYMN lanseaza noul single "Cult of Primordials" si pre-comenzi pentru urmatorul MCD

WARHYMN lanseaza noul single „Cult of Primordials”

WARHYMN lanseaza noul single „Cult of Primordials” si pre-comenzi pentru urmatorul MCD

WARHYMN lanseaza noul single "Cult of Primordials" si pre-comenzi pentru urmatorul MCDFormatia bucuresteana de Black Metal WARHYMN a lansat primul single extras de pe urmatorul album de studio intitulat „Cult of Primordials” care urmeaza a fi lansat prin intermediul Loud Rage Music pe data de 10 Noiembrie. Video-ul piesei care da si titlu MCDului poate fi vizionat mai jos.

MCDul „Cult of Primordials” este acum disponibil pentru pre-comanda aici:

https://loudragemusic.bandcamp.com/album/warhymn-cult-of-primordials

http://shop.loudragemusic.com/warhymn-cult-of-primordials

Fondata in 2019 ca proiect solo de catre Shavy, WARHYMN inregistreaza si lanseaza la scurt timp albumul de debut „Gnosis” prin intermediul labelului kazahstanez Narcoleptica Productions. „Gnosis” este primit foarte bine de catre fanii ganului dar si de presa de specialitate, astfel incat WARHYMN devine in curand formatie cu componenta completa in vederea inceperii activitatii concertistice.

Sfarsitul anului 2021 gaseste trupa performand primul dintr-o lunga serie de concerte timp in care si inregistreaza noul material de studio, un EP de 5 piese intitulat „Cult of Primordials” care va fi lansat pe data de 10 Noiembrie 2022 in colaborare cu Loud Rage Music. 25 de minute de Occult Black Metal bogat in texturi compozitionale, atmosfera mistica, simbolism si beneficiind de o invitata speciala in persoana Monicai Barta de la Kratos care imbogateste aproape tot materialul prin vocea ei inedita.

Iata ce au avut de spus membrii trupei despre „Cult of Primordials”:

„”Cult of Primordials” este urmatorul nostru material de studio si primul cu o noua productie/compozitie pe care am reusit sa o construim impreuna ca trupa. Este un produs conceput sa completeze primul disc Warhymn, „Gnosis”, si sa il lege de un al doilea viitor full-length. Poate fi considerat un material scurt, dar complet in concept, mesaj si atmosfera, de sine statator. Toate piesele impreuna ofera insasi originile primelor civilizatii umane, definite prin cunoastere, decadere, crima, ascensiune si intr-un final liber arbitru.”

Discografie:

Gnosis (2020 – Narcoleptica Prod)
Live in Studio (2021 – Independent)
Cult of Primordials (2022 – Loud Rage Music)

Membri:
Shavy – Chitara Voce
Rizea – Chitara Voce
Hex – Chitara Bass
Philip Redhand – Tobe

Contact:

Warhymn
https://www.facebook.com/warhymn.official

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this