WARHYMN anunta un nou EP, "Occult Fire"

WARHYMN anunta un nou EP, „Occult Fire”

WARHYMN anunta un nou EP, „Occult Fire”

WARHYMN anunta un nou EP, "Occult Fire"Formatia bucuresteana de Black Metal WARHYMN anunta lansarea noului material, EP-ul „Occult Fire”, programat pentru inceputul lunii Iulie!

Iata ce a avut de declarat trupa in legatura cu noul EP: „Putem anunta cu mandrie ca in primele zile ale lunii Iulie EP-ul „Occult Fire” va fi lansat în colectia Bandcamp a Loud Rage Music si pe toate platformele de streaming!

Coperta EP-ului vine din catalogul „Paradisul pierdut” al ilustratorului francez Gustave Dore si a fost adaptata unui stil vizual si mai intunecat, pentru a sugera tematica si starea de spirit pe care vrem sa le aducem in atentie.

Acest material contine single-ul „Occult Fire” care va face, de asemenea, parte din urmatorul nostru album full-length si alte doua melodii alese cu grija din debutul nostru „Gnosis„, complet reinregistrate de la zero si rebranduite ca „Occult Fire Versions„.

Occult Fire” a fost mixat si masterizat de Andrei Alexandru Bogdan de la Grand Way Studios, cu care am avut o experienta de lucru grozava. Piesele sunt, de asemenea, menite sa fie un test de productie pentru urmatorul nostru album, care speram ca va aparea spre sfarsitul anului 2025 si va fi cel mai ambitios material al nostru de pana acum!”

Lista pieselor:

01. Occult Fire – Lucifer’s Hymn
02. Descendants ov Cain (Occult Fire Version)
03. Originea (Occult Fire Version)

* piesele 1 si 2 – muzica Warhymn – Versuri Shavy
* piesa 3 – muzica Ritco Florin si Warhymn – Versuri Ritco Florin

Componenta:

Shavy : Chitari/Voci/Orchestratii
Rizea : Chitari/Voci
Hex : Bass
Philip: Tobe

WARHYMN au lansat de curand single-ul „Originea„, parte a noului EP:


Contact:

Warhymn
https://www.facebook.com/warhymn.official
https://www.instagram.com/warhymn.official/

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this