VORUS din Deva, anunta al treilea album de studio, "Desolate Eternities"

VORUS din Deva, anunta al treilea album de studio, „Desolate Eternities”

VORUS din Deva, anunta al treilea album de studio, „Desolate Eternities”

VORUS din Deva, anunta al treilea album de studio, "Desolate Eternities"Greii Death Metal-ului romanesc, formatia VORUS din Deva, anunta cel de-al treilea album de studio, „Desolate Eternities„, care urmeaza a fi inregistrat pe parcursul toamnei, urmand a fi lansat in primavara anului viitor in colaborare cu labelul Loud Rage Music.

O versiune demo a piesei „Aether of the Abyss„, piesa ce urmeaza a figura pe urmatorul album, poate fi ascultata aici:

Iata ce a avut de spus despre noua colaborare si noul album fondatorul formatiei, Uriel: „In traditia VORUS de a lansa un nou album la fiecare 3 ani, iata ca am inceput lucrul la urmatorul material de studio intitulat „Desolate Eternities„. Noile compozitii sunt mult mai dinamice si echilibrate, combinand abordarea noastra a Death Metal-ului clasic cu un tempo mai rapid si brutal, dar sectiuni mai lente sau de mid-tempo combinate chiar cu elemente stridente derivate din Thrash sau Grind. Suntem incantati sa colaboram cu unul dintre cele mai importante labeluri underground din Romania, Loud Rage Music.”

Mai multe detalii, dar si piese noi, urmeaza a fi facute publice in curand.

Infiintat in anul 2017 ca un proiect solo al unui muzician death metal american activ din 1989, relocat in Romania din 2014, Uriel (Morbicus, Necrorite, Putred, Reveler, ex-Gutwrench, etc) a inregistrat demo-ul „Chamber of Laments” in formula solo. Sotia lui UrielCorina (ex-Deimos, ex-Atys, etc) se alatura trupei in septembrie, 2017 la chitara bass.

Ca duo, Vorus a inregistrat albumul de debut „The Wretched Path” in decembrie 2017, dar si split-ul cu trupa Necrorite in mai 2018, apoi in octombrie 2018 EP-ul „Inflicted Sufferance„.

In aprilie 2019 urmeaza splitul cu RotheadsEngrossed si Eruptive.

Incepand cu august 2019 se alatura trupei tobosarul Doru (Malpraxis, Evergreed, ex-Necrovile, etc) din Cluj-Napoca.

2020 este anul ce marcheaza debutul live al trupei Vorus aflandu-se intr-un mini turneu in Transilvania alaturi de trupele Oncology si Left Hand Path.

In luna mai 2021 trupa lanseaza al doilea album intitulat „Traversing the Non-Existence„.

La scurt timp dupa album, Vorus coopteaza un noul membru, Filip (Necrotum, Demoted, Putred, etc) la chitara ritmica. In aceasta formula se inregistreaza EP-ul „The Crypt of Shadows” in octombrie 2021.

In 2022 Vorus a concertat intr-un mini turneu alaturi de MalpraxisInvader si Omnitrocy in cateva orase din tara, apoi a participat la Death Madness Fest 1 (Sibiu) si inca cateva concerte.

Anul acesta Vorus a participat la Bucharest Death Fest III de asemenea tot anul acesta trupa lucreaza la piesele celui de-al treilea album cu titlul „Desolate Eternities” programat sa fie inregistrat la toamna lansat in primavara anului viitor de catre casa de discuri Loud Rage Music din Romania in format CD.

Componenta Vorus:

Uriel – Chitara Solo / Voce
Filip – Chitara Ritmica
Corina – Chitara Bass
Doru – Tobe

Contact:

Vorus
vorusdeath@gmail.com
vorus.bandcamp.com
fb.com/vorusdeath/

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this