VAMA canta la Arenele Romane pe 29 iulie

VAMA in concert la Arenele Romane pe 29 iulie

VAMA in concert la Arenele Romane pe 29 iulie

 VAMA canta la Arenele Romane pe 29 iulieVama canta la Arenele Romane in aer liber pe 29 iulie de la ora 21:00.  Primele 50 de bilete au preturi earlybird.

Mesajul lui Tudor Chirilă pentru fani: „Pandemia asta ne-a arătat cât de mult iubim să fim pe scenă. Am fost privați practic de ultimul „timp” al motorului numit muzică. Am funcționat cu hâcuri. Pentru că finalitatea oricărui demers muzical e să te urci pe scenă în fața oamenilor și să le cânți cântecele tale. Valoarea schimbului de energie dintre artist și public e mult mai ușor de apreciat după toată perioada asta în care am fost izolați. Mă rog, tot ce am scris până acum s-ar putea sintetiza simplu: ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm și uite că am reușit să programăm primul nostru concert după izolare 🙂 Așa că, hai să ne reunim. Avem toți nevoie de asta :)”

Accesul se face incepand cu ora 20:00 pe 5 culoare. Va rugam sa pastrati distanta in momentul accesului si normele sanitare in vigoare. Randurile de scaune sunt puse in locatie la distanta de 2 metri. Softul iabilet.ro indeamna obligatoriu fanii sa faca o comanda cu spatiu de 3 scaune stanga si 3 scaune dreapta cand plaseaza comanda. Poti cumpara minim 2 bilete si maxim 4. Va rugam sa veniti cu masca de protectie de acasa. Accesul fara masca de protectie este interzis. Se pun in vanzare doar 500 de bilete.

Biletele au urmatoarele preturi:

Earlbyird – primele 50 de bilete

– VIP – 149 lei
– Categoria A – 129 lei
– Categoria B – 109 lei

Presale

– VIP – 169 lei
– Categoria A – 149 lei
– Categoria B – 129 lei

La Acces

– VIP – 200 lei
– Categoria A – 170 lei
– Categoria B – 150 lei

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare bilete de 4% + TVA.

Un eveniment BestMusic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this