VADER publică rezumatul „Final Declaration Northern Tour 2022”

VADER publică rezumatul „Final Declaration Northern Tour 2022” și anunță datele spectacolelor din Polonia în noiembrie + decembrie!

VADER publică rezumatul "Final Declaration Northern Tour 2022" Legendele poloneze de death metal VADER aduc vești bune pentru fanii lor, anunțând o serie de concerte în Polonia pentru lunile noiembrie și decembrie, vezi mai jos datele confirmate.

VADER spune despre „Relevations Of The Wicked Tour 2022”:

„FATHERMANIAX!!!! Avem vești surprinzătoare – dar probabil bune – pentru Fanii noștri locali din Polonia. Am reușit să organizăm, împreună cu Massive Music, o serie de concerte de club pe parcursul a patru weekend-uri la cumpăna dintre noiembrie și decembrie! Acestea vor fi cu siguranță ultimele concerte Vader din 2022 – precum și din țara noastră până la vacanța de vară din 2023…

Nota unică a acestui turneu va fi albumul „Revelations”, care împlinește anul acesta 20 de ani de existență. Pe lângă câteva piese binecunoscute, precum „Epitaph” sau „Revelation of Black Moses”, vom cânta piese care nu au fost cântate niciodată în toată istoria Vader – printre care „When Darkness Calls”, „Wolftribe” sau „The Code”. Bineînțeles, vom completa setlistul cu o doză puternică de „early Vader”, precum și cu o serie de clasice Metal în varianta trupei. Ne vom pregăti și pentru gadget-uri… dar mai multe detalii despre asta vor fi dezvăluite în curând!”

Mai jos sunt datele concertelor:

18.11.22 – Tychy / Underground
19.11.22- Świdnica / Bolko
20.11.22 – Green Mountain / Kawon
25.11.22 – Siedlce / Rock Pub Lemmy
26.11.22 – Sosnowiec-Kazimierz / MDK
27.11.22 – Gostynin / Chaos Zone
02.12.22 – Lomza / MDK-DST Popart
03.12.22 – Zamość / Kazamata
04.12.22 – Gomunice / Bogart
08.12.22 – Toruń / Renewal
09.12.22 – B.Biała / Rude Boy
10.12.22 – Krosno / Rock Klub Iron

În plus, trupa a publicat o recapitulare a turneului „Final Declaration Northern Tour 2022”, abia încheiat, cu HATE și trupele suport THY DISEASE, HUNTER, THE NOCTAMBULANT, REN MARABOU AND THE BERSERKERS și TAKALAITON.

Despre recent încheiatul „Final Declaration Northern Tour 2022”, trupa a declarat:

„VADERMANIAX !!! Tocmai ne-am întors acasă după ultimul concert din „The Final Declaration Northern Tour 2022” ȘI „Summer Bloody Summer”, pe care l-am susținut în clubul „Gaukurinn” din Reykijavik (Islanda). THX foarte mult pentru Creative Music și Massive Music pentru că au făcut acest lucru să se întâmple și o organizare fără probleme, pentru Hate, Thy Disease, Hunter, The Noctambulant, TakaLaiton, Ren Marabou And The Berserkers și TOATE trupele locale pentru timpul GENIAL pe care l-am petrecut împreună în această călătorie, pentru TOȚI promotorii și cluburile locale pentru ospitalitate și atmosfera minunată, pentru echipa noastră BEST, care a lucrat din greu pentru a face fiecare noapte foarte specială . …și pentru VOI TOȚI – CEI MAI BUNI FANI DIN LUME pentru sprijinul nesfârșit și nopțile nebunești \m/ \m/ Ne vedem data viitoare !!!!”

Mai multe fotografii in această locație.

VADER a lansat cel de-al 16-lea album de studio, „Solitude In Madness”, pe 1 mai 2020, via Nuclear Blast:

https://nblast.de/VaderSolitudeMadness

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this