Urmareste trailerul pentru noul album Sons of Apollo – Live with the Plovdiv psychotic symphony

Supergrupul american Sons of Apollo va pune in vinzare pe 30 August 2019 albumul „Live With The Plovdiv Psychotic Symphony”. Avind in componenta nume precum Mike Portnoy (tobe), Derek Sherinian (clape), Ron „Bublefoot” Thal (chitara), Billy Sheehan (bass) si Jef Scott Soto (voce), trupa a concertat in 2018 la Plovdiv in Bulgaria, ocazie cu care a inregistrat in mod oficial recitalul de peste 2 ore din Amfiteatrul Roman.

Printre compozitiile proprii, trupa a interpretat si o selectie de coveruri special alese pentru acest concert.

Track list:

CD 1:

01. God Of The Sun
02. Signs Of The Time
03. Divine Addiction
04. That Metal Show Theme
05. Just Let Me Breathe (Dream Theater)
06. Billy Sheehan Bass Solo
07. Lost In Oblivion
08. Jeff Scott Soto Solo Spot (The Prophet’s Song / Save Me) (Queen cover)
09. Alive
10. The Pink Panther Theme
11. Opus Maximus

CD 2:

01. Kashmir  (Led Zeppelin)
02. Gates Of Babylon (Rainbow)
03. Labyrinth
04. Dream On (Aerosmith)
05. Diary Of A Madman (Ozzy Osbourne)
06. Comfortably Numb (Pink Floyd)
07. The Show Must Go On (Queen)
08. Hell’s Kitchen (Dream Theater)
09. Derek Sherinian Keyboard Solo
10. Lines In The Sand (Dream Theater)

CD 3:

01. Bumblefoot Guitar Spot
02. And The Cradle Will Rock (Van Halen)
03. Coming Home

Un trailer pentru acest album live poate fi urmarit mai jos:


Previous Next
Test Caption
Test Description goes like this