new candy capcana timisoara

Unicul concert New Candys din România, LIVE în Capcana

new candy capcana timisoaraSâmbătă în 25 ianuarie după ora 20.00, pe scena din Capcana vor urca italienii de la New Candys într-un concert post-punk LIVE de neratat.

New Candys s-au format în Veneția în 2008 dar și-au întins corzile basului de pe un continent pe altul, devenind o apariție muzicală aparte și căutată inclusiv în SUA, Canada și Australia.

Trupa are 3 discuri lansate și a fost invitată să împartă scena cu The Brian Jonestown Massacre, The Dandy Warhols, Slowdive sau The Warlocks, în timp ce melodiile lor au fost folosite în serialul american „Shameless”.

Cele 3 albume ”Stars Reach The Abyss” (2012), “As Medicine” (2015) și “Bleeding Magenta” (2017) se bucură de un succes masiv din partea fanilor și vor putea fi ascultate LIVE în Capcana, concertul din Timișoara fiind singurul din România al trupei aflate în primul său turneu Est-European.

Biletele pre-sale la concert costă 20 de lei și se pot achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-new-candys-it-eastern-europe-2020-tour-49879/

Prețul accesului în seara concertului va fi 30 lei.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/572054183571506

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this