[edgtf_icon icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-youtube-play" size="edgtf-icon-tiny" custom_size="20" type="normal" icon_animation="" link="https://www.youtube.com" target="_blank" icon_color="#ffffff" hover_icon_color="#ed5252" margin="0 25px 0 0"][edgtf_icon icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-soundcloud" size="edgtf-icon-tiny" custom_size="20" type="normal" icon_animation="" link="https://soundcloud.com/" target="_blank" icon_color="#d4d4d4" hover_icon_color="#ed5252" margin="0px 25px 0 0"][edgtf_icon icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-spotify" size="edgtf-icon-tiny" custom_size="20" type="normal" icon_animation="" link="https://www.spotify.com/" target="_blank" icon_color="#d4d4d4" hover_icon_color="#ed5252" margin="0px 25px 0 0"][edgtf_icon icon_pack="font_awesome" fa_icon="fa-instagram" size="edgtf-icon-tiny" custom_size="20" type="normal" icon_animation="" link="https://instagram.com/" target="_blank" icon_color="#d4d4d4" hover_icon_color="#ed5252" margin="0"]
banner

:umbra si Ana Coman lanseaza „Cazuti din luna”

„Cazuti din luna”, noul single :umbra, este strigatul unei generatii care se vrea in normalitate. „Suntem atat de tineri, nici nu stim ce ne-asteapta, de parca acum aflam ca lumea e nedreapta” e felul trupei de a ii chema alaturi pe cei care se simt la fel.

Piesa castiga prin vocea Anei Coman, o completare perfecta pentru atmosfera visatoare a piesei.

„Cazuti din luna” este inregistrata de Daniel Olteanu si beneficiaza de un clip produs de o echipa condusa de producatorul Horia Cucută; Scenograf: Alina Caprian; Camera: Vlad Giogu, Alex Sanda, Horia Cucută; Edit & colorizare: Horia Cucută; Animații: Ana Iuteș.

:umbra cântă rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil. Ascultă-ne dimineața când mergi la job și speră la o lume mai bună sau seara când ești singur, cu lumina stinsă. Ascultă-ne dacă nu ai incă întrebarea potrivită, pentru că răspunsul o să vină de la sine.

Înființată în ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe postrock și grunge. Trupa vede aparițiile live ca pe cea mai bună armă a lor, experiența publicului cu formația fiind una personală, muzica lor reuşind să creeze un mediu intim, în care se trăieşte intens.

:umbra înseamnă

Mihai Alexandru Tacoi – voce principală și chitară

Matei Pușcaru – chitară bas și backing vocals

Cristi „Chinezu” Constantin – baterie

Follow :umbra :

https://www.instagram.com/douapuncteumbra/

https://www.facebook.com/douapuncteumbra

https://www.youtube.com/c/trupaumbra