:umbra si Ana Coman lanseaza "Cazuti din luna"

:umbra lanseaza „Tot ce-i val intr-o zi pleaca”

:umbra lanseaza „Tot ce-i val intr-o zi pleaca”, o piesa cu un mesaj serios, dar plin de speranta. „Tot ce-i val intr-o zi pleaca” nu este un motiv de tristete, ci un moment care poate marca un nou inceput.

Nu te teme, nu clipi si tine minte ca timpul reuseste sa repare totul in cele din urma. In lumea noastra in care linistea e doar o picatura in oceanul de informatie, piesa ne da curajul de a fi puternici.

Single-ul extras de pe „Incredibilul accident de a fi cuminte” prefateaza lansarea EP-ului pe 4 noiembrie in Bucuresti la clubul Expirat.

“Incredibilul accident de-a fi cuminte” este o colectie de povesti scurte în stilul :umbra despre încercarile omului normal în lumea în care timpul e grabit si toate sunt pe dos. Titlul albumului contureaza traseul simturilor sufletului nobil, de la sentimentele de inadecvare între semeni pâna la fericirea gasita în lucrurile banale. O poveste cu final imprevizibil, traita cu lipsa de urgenta a omului ce îsi împlineste destinul în etape, “Incredibilul accident de-a fi cuminte” ne poarta în universul invers sortii fatidice omului cuminte, chinuit de nedreptate, caruia însa i se ofera sansa unui destin pozitiv.

https://www.facebook.com/events/389372905329132/

:umbra înseamna:

Mihai Alexandru Tacoi – voce si chitara
Matei Puscaru – chitara bas
Cristi „Chinezu” Constantin – baterie

Follow :umbra :
https://www.instagram.com/douapuncteumbra/

https://www.facebook.com/douapuncteumbra

https://www.youtube.com/c/trupaumbra

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this