ULTIMATUM - "Among Potential States", primul album de death metal romanesc, urmeaza a fi relansat

ULTIMATUM – „Among Potential States”, primul album de death metal romanesc, urmeaza a fi relansat

ULTIMATUM – „Among Potential States”, primul album de death metal romanesc, urmeaza a fi relansat

ULTIMATUM - "Among Potential States", primul album de death metal romanesc, urmeaza a fi relansatLoud Rage Music anunță cu multă mândrie reeditarea primului album Death Metal lansat în România: „Among Potențial States” semnat de timișorenii ULTIMATUM! După ani de dezbateri și muncă asiduă din partea trupei și a prietenilor lor apropiați, suntem în sfârșit gata să anunțăm lansarea acestui album monumental pentru data de 7 ianuarie 2024!

ULTIMATUM (Timișoara, România) au lansat primul și singurul lor album „Among Potențial States” în 1996. Primul de acest gen din România, albumul a depășit clasicul Death Metal, la acel moment membrii trupei fiind mari fani ai trupelor de Metal și non-Metal cu influențe progresive. Lucrarea încorporează de la elemente progresive, teme atmosferice de clape și riff-uri grele de Metal, până la pasaje sumbre sau întunecate. Versurile, inspirate în mare parte din experiențele personale și din realitatea contemporană frustrantă, sunt plasate cu precizie de-a lungul pieselor. Muzica și versurile se îmbină perfect pentru a portretiza unele dintre numeroasele stări prin care poate trece un individ în timpul vieții sale, o călătorie prin descoperire, sentimente și interpretare filozofică a comportamentului uman.

Această nouă lansare este o reeditare a materialului din 1996, cu un sunet remasterizat pentru a îmbunătăți vocea și dinamică generală. Membrii ULTIMATUM, care au păstrat legătura și după desființarea din 1996 a trupei, au ales ca pentru acest proiect să nu reînregistreze întregul material, ci să rămână cu acel sunet bine gândit pentru filonul erei Metal a anilor 1990, pentru autenticitate și originalitate.

Un prim extras, piesa care dă și numele albumului:

Iată ce a avut de spus trupa: „Recunoaștinta noastră se îndreaptă către oameni grozavi care au făcut posibil acest proiect și pe care am fost norocoși să-i avem în preajmă, de la noul nostru producător, vechi fan Metal, Adrian Dan de la Loud Rage Music, prietenii noștri ingineri de sunet Edmond Karban (Hupogrammos) și Cristian Popescu (Sol Faur) din Dordeduh și Cristian Giorgievici de la fosta Neurotica, pentru aportul adus producției în faza inițială, pentru designul coperții către vechiul nostru coleg Sever Roman și tuturor susținătorilor și fanilor noștri care au întrebat în mod constant despre ULTIMATUM în ultimele decenii. Iată, poți să călătorești cu 28 de ani înapoi în timp, pentru o experiență Metal care încă pulsează în inimile ULTIMATUM, în starea să cea mai pură, din 1996!”

Albumul va fi lansat pe 7 ianuarie 2024 în colaborare cu Loud Rage Music. Urmează mai multe detalii, rămâneți pe fază!

Contact:

Ultimatum
https://www.facebook.com/vltimatvm

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this