Tusnad Gastro Rock Fest - 27-29 august 2021

Tusnad Gastro Rock Fest – 27-29 august 2021

TUSNAD GASTRO ROCK FEST

Băile Tușnad | 27 – 29 august 2021

Tusnad Gastro Rock Fest - 27-29 august 2021Destinația ecoturistică Băile Tușnad și împrejurimile vă invită la TUSNAD GASTRO ROCK FEST #1, un eveniment cultural organizat sub brandul TUSNAD GASTRO FEST – #ecofriendlyfestivals, ce reprezintă un concept în care muzica live se împletește armonios cu gastronomia, oferind populației orașului-gazdă, a județului și a zonelor învecinate apartenență la o comunitate cu care rezonează, fară a fi nevoie să călătorească pe distanțe mari pentru aceasta. Conceptul #TusnadFest a fost inițiat de Organizația GeoEcologică ACCENT, în colaborare cu Primăria Băile Tușnad, și este dedicat atât promovării gastronomiei locale și zonei ca destinație de ecoturism, cât și promovării unor genuri muzicale apreciate la scară largă și creării de comunități pe baza afinității cu acestea.

Festivalul propune trei zile de concerte dedicate atât noului val din muzica rock (alternativ-rock, industrial-rock, jazz-rock și fusion-rock) cât și nostalgicilor, ceea ce îl transforma în destinația perfecta pentru toți gurmanții iubitori de rock și natură. Așa cum ne-am obișnuit deja publicul în cadrul edițiilor Blues, vom invita și de această dată artiști și trupe debutante, cu potențial de dezvoltare, ce vor deschide fiecare seară de festival.

Astfel, programul festivalului va fi urmatorul:

Vineri, 27 august 2021

18:00 Ramm-Brand(t)
19:00 Jurjak
20:15 Robin And The Backstabbers
21:30 Luna Amară

Sâmbătă, 28 august 2021

18:00 Teddy Queen
19:00 FusionCore
20:15 Toulouse Lautrec
21:30 Byron

Duminică, 29 august 2021

18:00 Riff
19:00 Timpuri Noi
20:15 COMPACT – Paul Ciuci
21:30 IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro

În zilele de sâmbătă și duminică vor fi organizate câte două SESIUNI DE GASTRONOMIE cu DEGUSTARE DE VINURI pe zi, în intervalele 12:30 – 14:00 și 15:00 – 16:30, în cadrul cărora vor fi prezentate atât preparatele pregătite de maeștrii bucătari locali, cât și diverse sortimente de vin potrivite fiecărui preparat în parte, recomandate de somelierul Robert-Claudiu Bentea.

Prețul unui abonament este 225 lei, iar biletele pentru sesiunile Gastro se achiziționează separat, nefiind incluse în abonamentul/biletele de festival. Prețul unui bilet Gastro + abonament festival este de 260 lei. Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro , sau fizic, în hypermarketurile Carrefour, librăriile Carturești și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin curier oriunde în țară.

Biletele de o zi vor putea fi achiziționate în apropierea festivalului, în limita locurilor disponibile și în funcție de capacitatea maximă permisă de autorități în contextul pandemiei COVID19.

__________________________________________

REDESCOPERĂ! – valorile naturale și culturale…

GUSTĂ! – din preparatele tradiționale…

ÎNCEARCĂ! – activități și evenimente ce oferă trăiri autentice…

din destinația ecoturistică Băile Tușnad și Împrejurimile

Sub brandul DESCOPERĂ ECO-ROMÂNIA, Băile Tușnad și Împrejurimile face parte din cele 7 destinații de ecoturism ce ofertă numeroase produse și servicii care sunt disponibile pentru iubitorii de natură și experiențe autentice, cum ar fi mișcarea în aer liber sau mâncarea tradițională.

Organizator: Organizația GeoEcologică ACCENT / CUI: 13665162

Adresa: Str. Watthe, Nr.11/A, Brașov, România

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this