Trupe noi la Metalhead Meeting Festival

Trupe noi la Metalhead Meeting Festival!

Trupe noi la Metalhead Meeting Festival!

Trupe noi la Metalhead Meeting FestivalTrupele Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU) si Infected Rain (MD) vor canta la festivalul Metalhead Meeting. Acestea sa adauga celor deja anuntate: Judas Priest (UK), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US), Anders Colsefni (US) si Kaosis (NZ) si sunt primele confirmate din cele peste 30 de nume care vor face parte din lineup-ul Metalhead Meeting 2024 care va avea loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo in Pavilionul Central.

Cu aceasta ocazie lineup-ul scenei mari din prima zi (17 iulie) este gata. Pe aceasta vor urca: Judas Priest, Steel Panther, Alestorm si Ne Obliviscaris iar biletele de o zi pentru aceasta zi sunt deja in vanzare la pretul de 279 de lei. Se pun in vanzare doar 1000 de bilete de o zi pentru 17 iulie datorita numarului mare de abonamente vandute.

Dupa epuizarea acestor 1000, vom pune in vanzare inca 1000 la pretul de 350 de lei. In curand vom reveni si cu lineup-ul de pe scena doi din prima zi. Inca o veste buna pentru fani e ca Judas Priest vor canta 90 de minute!

Tot in curand va fi finalizat si lineupul pe celelalte zile si se vor pune bilete de o zi in vanzare si pentru acestea.

Organizatorii anunta in 2024 si un camping la Metalhead Meeting. Acesta costa 149 de lei pe 4 zile de persoana si se afla fix langa cupola Romexpo in zona cu iarba din jurul acestia si are o capacitate de doar 1.000 de persoane. Facilitatile incluse sunt dusuri, toalete, food court si zona de bar cu preturi de camping (nu de festival), paza, acces controlat, curent electric. Campingul se deschide pe 17 iulie la pranz si se inchide pe 21 iulie tot la pranz. Fix langa camping este si parcarea B unde va puteti lasa masina (contra cost). Organizatorii nu ofera si corturi, spectatorii trebuind sa vina cu acestea.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this