Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS

Trupa Rockabil își lansează noul album LIVE în Manufactura

Sâmbăta în 1 februarie de la ora 20.00 trupa Rockabil își lansează noul album ”Un cântec promis” în clubul Manufactura din Timisoara.

ROCKABIL este o trupa de rock si blues infintat in 2007 de Grigore Bujor Hariga – chitară solo (component al grupului Pro Musica), Marian Draghia – chitară solo, vocal (ex-Pragu’ de Sus), Valentin Ivănescu – vocal, chitară ritm, chitară bas, claviaturi (ex-Şah-Mat), Adi Văduva – chitară bas, vocal (ex-Umber) şi Petre Prisăcaru – tobe (ex-Şah-Mat).

Rockabil s-a situat mereu în marja muzicii de foarte bună calitate. Fiecare concert e o dovadă de pasiune a muzicienilor și un prilej de bucurie pentru fani. Repertoriul abordat constă din piese clasice de blues, rock, folk-rock ale trupelor consacrate ale anilor ’60 si ’70, de pe ambele maluri ale Atlanticului.

Primul album al formației se intitulează ”Începuturi”.”Un cântec promis”  este al 2-lea material Rockabil la care trupa a lucrat încă din 2017 și care a apărut în decembrie 2019. Albumul conține 9 piese originale compuse de membrii formației și o prelucrare după un cântec tradițional de Crăciun.

Intrarea la concert costă 20 lei iar biletele se pot achiziționa în seara concertului. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2267333116894713/

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this