Trupa N.O.R. își lansează primul album full la Timișoara

Iubitorii de rock alternativ sunt invitați duminica 27 octombrie de la ora 19.30 în Manufactura, să fie parte din povestea de lansare a primului album full al trupei orădene N.O.R. În deschidere vor cânta cei de la Fall Of The Poets din Arad, o trupă proaspătă de tribut Poets Of The Fall.

După şapte ani de la înfiinţare, trupa de rock alternativ N.O.R. din Oradea îşi lansează primul full album numit „Julia Set” la Timişoara. Formată din 5 membri puși pe șotii, N.O.R. a devenit un nume destul de cunoscut în rock-ul alternativ românesc, având concerte în toată țara, inclusiv la festivaluri de profil.

Albumul ”Julia Set” conține 10 piese compuse și înregistrate de trupă în ultimii 4 ani, fiind al doilea album lansat, după EP-ul ”Între furtuni” apărut în 2015 și mai multe videoclipuri.

Pe scena din Manufactura vor urca duminică Paul la voce și chitară, Raul la chitară, Sammy tot la chitară, Copex la chitară bas și Lucian la tobe.

Intrarea la concert costă 10 lei, iar biletele de pot procura în avans de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-n-o-r-lanseaza-albumul-julia-set-la-timisoara-cu-invitati-fall-of-the-poets-46951/

Mai multe detalii despre eveniment, pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1284784278356198

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this