Trupa bucuresteana FRIG va lansa primul DVD din cariera pe data de 11 iunie in librariile Carturesti

Trupa bucuresteana FRIG va lansa primul DVD din cariera pe data de 11 iunie in librariile Carturesti

Trupa bucuresteana FRIG va lansa primul DVD din cariera pe data de 11 iunie in librariile Carturesti

 

Pe data de 11 iunie, incepand cu orele 14:00, in cadrul librariei Carturesti Modul, trupa bucuresteana de avantgarde-progressive-space metal FRIG, va lansa primul DVD din cariera in format digital de tip felicitare, pe baza de cod QR. Event-ul poate fi accesat pe facebook la acest link: https://fb.me/e/BRooWU9w si prezentat totodata intr-un video promo aici:

https://fb.watch/5_2NUWhz9I/

Acesta include toate piesele de pe noul lor EP, intitulat “GenOm”. Compozitiile proprii au fost inregistrate live in cadrul unui concert online sustinut de trupa la inceputul acestui an, in vederea promovarii EP-ului, sub titulatura de “A Complete Microcosmic Journey Into GenOm Sequences”. EP-ul poate fi ascultat integral aici: https://open.spotify.com/artist/13RVfJvODuMKJDVnKSoYrk?si=KyNTkBj-QmOIQijtVCP_vA.

De asemenea, pentru toti cei care vor fi prezenti la acest eveniment, trupa a pregatit si o mica surpriza, care va fi cu siguranta pe placul publicului, deoarece va fi vorba despre o vizionare futuristica in premiera.

Formatia a fost infiintata in anul 2015 si inca de la primii pasi a dovedit calitate in exprimarea artistica, atat din punct de vedere muzical, cat si vizual, abordarea lor instrumental-avantgardista fiind una cat se poate de captivanta si inteligenta, o muzica adresata in special unui public pasionat de astronomie (macrocosmos), ori genetica (microcosmos). In afara EP-ului “GenOm”, lansat in anul 2020, trupa mai are la activ si un album de debut excelent, intitulat “Vid Nocturn”, si care a fost lansat in anul 2018. Acesta poate fi ascultat integral accesand acest link: https://open.spotify.com/album/0Te0142EPDnaq5QQSDzG7C?si=s4FgelcbS6GFjGPUOR-RxQ

De precizat faptul ca DVD-ul va putea fi cumparat atat online, prin accesarea urmatorului link: https://carturesti.ro/muzica/genom-a-complete-microcosmic-journey-into-genom-sequences-live-sesion-1158988666?p=1, dar si direct din Carturesti Modul, (situat pe Str. Academiei nr. 18-20, langa Facultatea de Arhitectura Ion Mincu), in cadrul evenimentului, care va fi de tipul meet and greet. Pretul de achizitie al DVD-ului digital este de doar 27 Lei.

Asadar, nu ratati intalnirea cu membrii trupei din data de 11 iunie si mai ales nu ratati incercarea indrazneata a acestora de a mapa genomul uman cu ajutorul imaginilor si al sunetelor, o experienta care merita traita live!

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this