Trupa Bucium lansează videoclipul piesei Vânător, un nou single de pe albumul Zimbrul Alb

Trupa Bucium lansează videoclipul piesei Vânător, un nou single de pe albumul Zimbrul Alb

Trupa Bucium lansează videoclipul piesei Vânător, un nou single de pe albumul Zimbrul Alb

Trupa Bucium lansează videoclipul piesei Vânător, un nou single de pe albumul Zimbrul AlbZimbrul Alb, al patrulea album al trupei bucureștene Bucium, are două  concepte principale: toate piesele sunt legate de astre și toate piesele sunt legate de pierderi, de lucruri ce lipsesc, lucruri mereu nepalpabile. Noul single – Vânător / Orion – reunește mai multe mituri: cel al vânătorului vânat, furtul focului, ce apare în foarte multe mitologii, nereferindu-se neapărat la Prometeu, dar înțelesul mai puțin evident al versurilor se referă  la nebunie, la pierderea percepției realității.  Este și despre prețul cunoașterii. Cântecul le este dedicat tuturor celor ce se luptă  pentru a-și păstra sănătatea mintală .

„Zimbrul Alb avea lansarea programată în mai 2020, însă din cauza celor întâmplate, am preferat să  folosim acest timp lipsit de concerte pentru a perfecționa albumul și pentru a-l face cel mai bun album de care suntem în stare în acest moment. Vânător este poate cea mai atipică  piesă a discului și cred că arată o latură a trupei pe care încercăm să  o arătăm de foarte multă vreme. Încă de la începuturi ne-am propus să nu existe două  albume Bucium similare, iar prin Zimbrul Alb am pus în valoare mult mai mult latura metalică și progresivă a trupei”  declară Andi Dumitrescu, liderul trupei.

Albumul este mixat în prezent de Dan Georgescu (byron, Kumm, Moon Museum) la Unda Recording, de masterizare ocupându-se Svante Forsbäck, de la studioul finlandez Chartmakers (Rammstein, Volbeat, Apocalyptica), lansarea sa fiind programată pentru primăvara viitoare.

Piesa poate fi ascultată pe toate platformele de streaming aici: https://songwhip.com/bucium/v%C3%A2n%C4%83tor

Videoclipul poate fi vizionat mai jos:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this