Trio-ul ucrainean SINOPTIK va susține un concert de solidaritate împotriva COVID-19 special pentru România

Trio-ul ucrainean SINOPTIK va susține un concert de solidaritate împotriva COVID-19 special pentru România

Trio-ul ucrainean SINOPTIK va susține un concert de solidaritate împotriva COVID-19 special pentru RomâniainoptikÎn acest moment, muzicienii ucraineni au pregătit un spectacol muzical exclusiv pentru România. Această țară are un loc special în inima formației, deoarece a fost prima țară străină pe care SINOPTIK a vizitat-o ​​odată cu primul lor turneu european.

Orașele românești au pregătit întotdeauna o primire călduroasă pentru trupă, adunând un public mare și bun. Așa că muzicienii au decis să organizeze un stream live separat pentru ascultătorii lor români în aceste vremuri grele, întrucât toți avem în prezent nevoie de sprijin într-un fel sau altul.

În timpul acestui concert online SINOPTIK va cânta cele mai faimoase melodii psihedelice ale trupei și, de asemenea, vor include și o interacțiune Q&A cu publicul. Transmisia va avea loc pe 2 mai. Sâmbătă 15:00 este pur și simplu cel mai bun moment pentru asta, deoarece toată lumea este acasă.

Aceasta va fi, de asemenea, modalitatea prin care trupa își va exprima solidaritatea cu alte țări în lupta globală împotriva COVID-19.

Trio-ul ucrainean Sinoptik a câștigat competiția Global Battle of the Bands din Berlin din 2016, dovedind lumii că rock and roll-ul este încă viu și plin de surprize!

La întoarcerea în Ucraina, trupa a concertat pe Stadionul Olimpic cu un public de 80.000 de spectatori, unde au fost invitați speciali de Okean Elzy.

După aceasta, Marilyn Manson însuși a vrut să-i vadă pe SINOPTIK la deschiderea concertului său la Palatul Sporturilor din Kiev.

Deci, ce ne-a pregătit trupa de această dată? Alătură-te online și află-te!

Recent SINOPTIK a creat un cont Patreon, așa că nu ezitați și vă înscrieți dacă doriți să obțineți conținut exclusiv sau pur și simplu să susțineți trupa!

https://www.patreon.com/sinoptik

Link for Stream http://sinoptik.space/liveromania

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this