Tool au dezvaluit tracklistul albumului „Fear Inoculum”

TOOL a anuntat oficial lista de piese pentru cel de-al cincilea album de studio, „Fear Inoculum”. Lista de melodii extinde tema numarului „șapte”, prezentând șapte melodii complete pe CD, inclusiv epica „7estest”.

Piesa ce da titlul albumului, Fear Inoculum, seteaza un nou record ca piesa de deschidere, avind o lungime de peste 10 minute. De asemenea, a făcut istorie ca fiind cel mai lung hit Billboard Hot 100 până în prezent. Piesele lungi completează întregul „Fear Inoculum”, iar cea de-a doua piesă a albumului, „Pneuma”, nu face excepție. „Pneuma” amintește de piesele aflate pe „Lateralus”, puternic instrumentale și transcendente.

După „Litanie contre la Peur” vine „Invincible”, cea de-a doua piesă „Fear Inoculum” care a fost prezentata live in timpul concertelor sustinute anul acesta de catre Tool in SUA si are o durata de peste 12 minute.

Cea de-a cincea piesă, „Legion Inoculant”, este o piesă tranzitorie între „Invincible” și „Descending”.

„Descending” a făcut parte din setlistul trupei incepind cu versiunea lansata live de Helloween in 2015 si care a tot evoluat pina la ce este inclus pe acest nou album de studio TOOL.

Cea de-a șaptea piesa de pe „Fear Inoculum” se intitulează „Culling Voices” și precedă un „drum feast” al tobarului Danny Carey intitulat „Chocolate Chip Trip”. Deși „Chocolate Chip Trip” nu este o melodie convențională TOOL, trupa nu o consideră ca atare.

Ultima piesa inclusa pe album este o epopee epica de aproximativ 20 de minute intitulata „7estest”. Este o piesa foarte heavy in care riff-urile chitaristului Adam Jones ies in evidenta.

În cele din urmă, „Mockingbeat” închide albumul fiind completat cu scurte sunete din natura.

Tracklist CD:

1. Fear Inoculum
2. Pneuma
3. Invincible
4. Descending
5. Culling Voices
6. Chocolate Chip Trip
7. 7empest

Tracklist Digital:

1) Fear Inoculum
2) Pneuma
3) Litanie contre la Peur
4) Invincible
5) Legion Inoculant
6) Descending
7) Culling Voices
8) Chocolate Chip Trip
9) 7empest
10) Mockingbeat

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this