The Omnific - ajunge la Timișoara într-un concert în Manufactura

The Omnific – ajunge la Timișoara într-un concert în Manufactura

The Omnific – ajunge la Timișoara într-un concert în Manufactura

The Omnific - ajunge la Timișoara într-un concert în ManufacturaMiercuri în 7 iunie de la ora 20.00, trio-ul instrumental progresiv din Australia, The Omnific, va cânta pentru prima dată la Timișoara în clubul Manufactura, în sprijinul aclamatului lor album de debut din 2021, Escapades, care îl prezintă pe basistul invitat Clay Gober din trupa progresivă americană Polyphia.

The Omnific este un grup instrumental progresiv din Melbourne, Australia, cu doi basiști parcă din altă lume a căror muzică se întrepătrunde perfect – Matt Fack și Toby Peterson-Stewart – susținuți de toboșarul extravagant Jerome Lematua. Trupa creează un mozaic extraordinar care oscilează între rock progresiv, djent, funk și peisaje sonore bazate pe synth.

După lansarea a trei EP-uri – „Sonorous” (2016), „Kismet” (2017), „The Minds Eye” (2019) – trupa a atras interes și fani din toate colțurile globului. Cu peste 9 milioane de streamuri Spotify și 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube, The Omnific și-a ridicat cariera la noi culmi prin lansarea „Escapades”. Albumul de debut lansat pe 8 octombrie 2021 prin Wild Thing Records, a obținut o recunoaștere internațională semnificativă, ajungând pe locul 3 în Australian AIR Independent Album Charts.

Spectacolele live ale The Omnific au lăsat o impresie de durată asupra publicului din întreaga lume. În Australia, trupa a finalizat mai multe turnee de succes, a făcut turnee alături de Between The Buried & Me, Intervals, Ne Obliviscaris, Twelve Foot Ninja, Cog, Galactic Empire, și Circles, pe lângă faptul că au concertat la Festivalul Dead Of Winter din Brisbane. În Europa și Marea Britanie, The Omnific au traversat continentul cu Intervals în 2019. Cu meșteșugurile lor muzicale cu adevărat unice și cu un spectacol live diferit de oricare altul, The Omnific este cel mai important grup de rock instrumental bazat pe bas din lume.

Biletele la concert se pot achiziționa în avans de pe platforma Iabilet, sau la intrare în seara concertului, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this