The Longest Heartbreak lanseaza primul single: "TRAUMA”

The Longest Heartbreak lanseaza primul single: „TRAUMA”

The Longest Heartbreak lanseaza primul single: „TRAUMA”

The Longest Heartbreak lanseaza primul single: "TRAUMA”Proiectul de studio alternativ metal, THE LONGEST HEARTBREAK, a lansat pe 18 februarie, primul sau single, “Trauma”, piesa care va fi inclusa si care va da numele unui prim-album,  material de studio care va fi gata pana la finalul acestui an.

Single-ul este interpretat la voce de COSMIN LUPU de la DAYS OF CONFUSION, toti banii din streaming fiind donati unei persoane care are nevoie de terapie psihologica pentru tratarea depresiei si nu isi permite sa  acopere costurile sedintelor.

Melodia a luat nastere in momentul in care cei doi membri ai proiectului de studio, PAVLOS POPOVICI (baterie) si DAN NICULESCU (chitara si bas), au scris primul cantec impreuna, respectiv in februarie 2020, cu putin inaintea primului lockdown.

‘’Trauma’’ este melodia care a pornit acest proiect si care ne-a adus in aceeasi camera pe amandoi, compunand impreuna pentru prima data. Piesa descrie procesul unui om de a depasi o trauma severa, trecand prin disperare, insomnii, self-doubt, abuzuri, episoade depresive si atacuri de anxietate. Partea buna a lucrurilor este ca mesajul piesei are happy ending si povestea prinde o intorsatura minunata, cand omul reuseste sa depaseasca aceste momente.

Mesajul este de incurajare pentru toti cei care au nevoie sa auda un astfel de mesaj, fiindca si noi la randul nostru am avut si de multe ori avem nevoie sa le auzim.

Ne-am dorit de multa vreme sa avem un proiect muzical impreuna si momentul cheie a fost in octombrie 2019, cand l-am sunat pe Dan si i-am zis ‘’Am niste idei de piesa, vreau sa le dezvolt cu tine’’; eu deja compunand muzica de 4 ani in momentul respectiv si dorindu-mi sa fac un album la un moment dat”, a declarat Pavlos Popovici.

DESPRE PROIECTUL DE STUDIO “THE LONGEST HEARTBREAK”

„Este un proiect de studio ambitios, care abordeaza o tematica deja bine-cunoscuta in lumea cotidiana, anume “depresia”. Dar abordam depresia, anxietatea si trauma prin filtrul experientelor noastre, plecand de la niste linii melodice deja existente si ulterior dezvoltate de amandoi.

Este un proiect facut de oameni pentru oameni si despre oameni. Toti banii din streaming vor fi donati unei persoane care are nevoie de terapie si nu isi permite, asa ne dorim noi sa ajutam prin muzica. Muzica ne-a ajutat pe noi atat de mult incat singurul cadou pe care putem sa-l facem muzicii, este sa ajutam prin prisma ei, la randul nostru.

Planuim si un album, care se va intitule chiar TRAUMA, si care, ne dorim, sa fie gata pana la sfarsitul anului. Planul albumului este foarte ambitios, cu multe colaborari si un sound modern”, a conchis Pavlos Popovici.

·         chitara & bas: Dan Niculescu;

·         baterie: Pavlos Popovici;

·         producator: Dan Niculescu;

·         co-producator: Pavlos Popovici.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this