THE CASE a lansat primul material video filmat integral în concert

THE CASE a lansat primul material video filmat integral în concert

THE CASE a lansat primul material video filmat integral în concert

THE CASE a lansat primul material video filmat integral în concertDupa ce în urmă cu puțin timp au lansat “Live în Camera Obscură”, o sesiune în care trupa timișoreană își expune, într-un mod cât se poate de cinematic, cele mai recente single-uri, THE CASE invită publicul la o nouă explorare live. De această dată, este vorba despre un concert filmat integral, o premieră în activitatea de peste 11 ani a trupei, care surprinde perfect energia pe care muzica lor o transmite.

Materialul video poate fi vizionat pe canalul trupei de Youtube, sau mai jos.

Concertul care s-a desfășurat în Timișoara, la Nemesis Art Club, pe data de 24 martie, a avut parte de o asistență pe cât de numeroasă, pe atât de activă și de dornică să simtă vibrația pe care trupa a livrat-o pe scenă.

Aparițiile live propuse de formația THE CASE sunt adevărate doze de energie în care riff-urile alerte de chitară se întâlnesc cu elemente dreamy de synth și infuzii electro foarte melodice, într-un peisaj sonor electrizant.

Structura sonoră complexă ce tratează elemente cât se poate de diverse ca influență, de la garage rock și grunge, la electronica și synthpop, a atras atenția asupra lor. Un fapt, care, în cele din urmă, a transformat THE CASE în una dintre cele mai active trupe din orașul de pe Bega, din punct de vedere concertistic.

Astfel că, de-a lungul timpului, la portofoliul lor live s-au adăugat, pe rând, nume importante din sfera festivalurilor open air, cum ar fi: Electric Castle, Snow Fest, B’est Fest, Made in TM, Padina Fest, Route 68 Summerfest sau Arad Open Air Festival.

Credits „Live @ Nemesis Art Club”

Audio: FOH/Live mixing: Cosmin Harbei
Live recording: Cosmin Harbei
Sound Tehnician: Luci Chirlan

Video:
Live Video Take: Sorin Ghinita

Post-production:
Audio Mix/Master: Mihai Bele

Video editing and production: Sorin Ghinita

Fotografiile cu trupa THE CASE au fost realizate de Bianca Petrișor.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this