Tableau Mort lanseaza single-ul "Faustian"

Tableau Mort lanseaza single-ul „Faustian”

Tableau Mort lanseaza single-ul „Faustian”

Tableau Mort lanseaza single-ul "Faustian"Trupa britanică de metal Tableau Mort tocmai și-a lansat cel mai recent single, „Faustian”, împreună cu un videoclip în care apare bateristul trupei Megadeth, Dirk Verbeuren.

Aceasta marchează prima lansare fără toboșarul lor original, George Bratosin, care a părăsit trupa la începutul acestui an din cauza unor probleme de sănătate și, de asemenea, ultima lansare în actuala componență, schimbările de componență urmând să fie anunțate în curând.

Ilustrația întunecată și mohorâtă pentru „Faustian” este realizată de Mia Nazarie, iar piesa a fost înregistrată în studioul propriu al trupei, mixajul și masterizarea fiind realizate la Tide Studio London.

Chitaristul/membru fondator George Topor a comentat: „Am fost foarte încântat de această piesă:

Colaborarea cu Dirk Verbeuren aduce o perspectivă nouă, deoarece acesta adaugă propria sa notă piesei. Am mixat în mod deliberat tobele cu un sunet ușor uscat și analogic pentru a accentua abilitatea lui Dirk de a cânta. ‘Faustian’ simbolizează angajamentul nostru de a ne evolua sunetul, păstrând în același timp esența Tableau Mort. Avem încredere că fanii noștri vor aprecia nuanțele introduse, recunoscând în același timp elementele familiare care ne definesc muzica.

Video scurt cu Dirk Verbeuren înregistrând tobele pentru „Faustian” mai jos:

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this