TABLEAU MORT au lansat albumul de debut

TABLEAU MORT au lansat albumul de debut

 

TABLEAU MORT au lansat albumul de debut

TABLEAU MORT au lansat albumul de debutVeil of Stigma. Book I: Mark of Delusion, albumul de debut semnat TABLEAU MORT, a fost lansat pe 28 Iunie printr-un concert in Londra care poate fi urmarit in intregime aici: https://www.facebook.com/tableaumort/videos/1185741774967582/

Albumul e disponibil aici:

– varianta CD: https://shop.loudragemusic.com/tableau-mort-veil-of-stigma-book-i-mark-of-delusion

– varianta digitala: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/tableau-mort-veil-of-stigma-book-i-mark-of-delusion

Veil of Stigma. Book I: Mark of Delusion a fost inregistrat in perioada iulie 2018 – februarie 2019 si mixat si masterizat de renumitul Neil Haynes la Parlour Studios UK unde au mai lucrat printre altii si Dimmu BorgirSamael sau Brujeria. Coperta poarta semnatura lui Alex Shadrin de la Nether Temple Design.

Fondat in Noiembrie 2017 in Londra, Marea Britanie de catre muzicieni de origine romana, sextetul Black Metal TABLEAU MORT are in actuala componenta fosti membri ai unor trupe ca NecrovileSinIndian Fall sau Decease, toate cu o reputatie solida in underground-ul romanesc si nu numai.

Versurile si imaginea trupei sunt inspirate din Biserica Ortodoxa Româna. Muzica se bazeaza pe riffuri metalice puternice si melodice si încorporeaza elemente din alte genuri extreme metalice. Chiar daca la baza trupa abordeaza black metalul, TABLEAU MORT au optat pentru o productie moderna si este una dintre primele trupe de gen care utilizeaza elemente moderne (bass drops, etc) în muzica lor.

Componenta TABLEAU MORT:

George Topor – guitar/keys/backing vocals
Cristian Giurgiu – guitar
George Bratosin – drums/backing vocals
Radu Vulpe – guitar
Marek Basista – bass
James Andrews – lead vocals

Contacte:

Tableau Mort
https://www.facebook.com/tableaumort/

https://www.instagram.com/tableaumortuk/

tableaumort@yahoo.com

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this