Stroszek a lansat un nou album "About All The Bad Days In The World"

Stroszek a lansat un nou album „About All The Bad Days In The World”

Stroszek a lansat un nou album „About All The Bad Days In The World”

Stroszek a lansat un nou album "About All The Bad Days In The World"Un nou album de studio si o reeditare pentru STROSZEK, proiectul muzicianului Claudio Alcara, fondatorul, compozitorul si chitaristul formatiei de black-metal din Italia, Frostmoon Eclipse. Materialul nou vede lumina zilei dupa 11 ani de pauza de la ultimul material de studio si se intituleaza „About All the Bad Days in the World”.

Albumul poate fi comandat de aici: https://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/album/sound-graveyard-bound-2023?fbclid=IwAR19RoGNnnOOhsvx6yUekdmdtyjMW7z5dwkAQJVE3culvXvPvjtm_FsE-Yg

Stroszek își continuă călătoria solitară în tărâmul incolor al melancoliei. În timp ce asculatorii fideli ii vor recunoaște stilul de interpetare la chitară și caracteristicile vocale pe care Claudio le-a folosit pe albumele anterioare, pasajele sonore subtile și elementele de producție intră în acest nou capitol muzical, în timp ce îl duc pe ascultător mai departe în peisajul urban fragmentat al artistului.

Iar re-editarea albumului din 2012, „Sound Graveyard Bound”, care de foarte multa vreme nu se mai gasseste in varianta fizica, vine si cu o noua coperta, realizata de caricaturistul, scriitorul si instrumentistul Paolo di Orazio.

Albumul poate fi comandat de aici: https://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/album/sound-graveyard-bound-2023?fbclid=IwAR19RoGNnnOOhsvx6yUekdmdtyjMW7z5dwkAQJVE3culvXvPvjtm_FsE-Yg

Cu Stroszek ne vom intalni pe data de 18 ianuarie la Bucuresti in cadrul concertului OF THE WAND AND THE MOON, eveniment care se va desfasura in Quantic Club, dar si in Cluj- Napoca, pe data de 19 ianuarie la Hardward Pub.

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-of-the-wand-and-the-moon-si-stroszek-90778/

https://www.facebook.com/events/108538212353546

 

DESPRE STROSZEK

 

Format în 2007, Stroszek este proiectul acustic al lui Claudio Alcara (Italia), care compune si interpreteaza muzica in note adanc acustice /neofolk.

Claudio Alcara (chitaristul și fondatorul FROSTMOON ECLIPSE, una dintre primele trupe de black metal din Italia și una dintre cele mai longevive din peninsula) a reușit, împreună cu Stroszek, să se distanțeze elegant de scoala black metal-ului vechi pentru care este mai cu seama recunoscut și să-și folosească considerabilele sale abilități de chitarist și compozitor pentru a oferi publicului sonoritati bogate, melodioase, obsedant de melancolice și, uneori, cu o vibratie zdrobitor de trista asupra gândurilor și experiențelor sale personale.

Pelicula lui Werner Herzog (urmarita ultima dată de Ian Curtis înainte de a se sinucide) dă numele trupei, când, în 2007, Claudio Alcara a decis să adune și să dea o formă finală unor piese care nu și-au găsit locul si sensul pe albumul Frostmoon Eclipse „Dead and Forever Gone”. Alcara a fost puternic influentat si de calea unor muzicieni ca Townes Van Zandt și Mickey Newbury.

„Nu aș fi putut transforma peste noapte o trupă care canta black metal de 10 ani într-una country-folk, neofolk. Prin urmare, am avut nevoie de Stroszek”, a declarat Claudio Alcara, intr-unul din interviurile sale.

 

ALBUME

Wild Years of Remorse and Failure, 2013

A Break in The Day, 2012

 

COMPILATIONS

A Break in The Day, 2011

The Wild Hunt, 2009

 

SINGLES & Eps

Sound Graveyard Bound, 2012

Life Failures Made Music, 2009Songs of Remorse, 2007

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this