Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul "See You Later"

Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul „See You Later”

Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul „See You Later”

Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul "See You Later"Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat un nou single extras de pe albumul său solo. Piesa este intitulată See You Later și este însoțită și de un videoclip.

See You Later este al treilea single extras de pe albumul Perceptions of Time după Tokyo și Saudade, piese lansate pe parcursul anului trecut.

See You Later surprinde momentele de melancolie care urmează despărțirilor despre care nu suntem siguri dacă vor fi urmate și de revederi. Muzica instrumentală permite însă fiecăruia să-și găsească propria interpretare, mai ales când piesa sosește într-o atmosferă atât de încărcată emoțional”, a declarat artistul.

Piesa este produsă împreună cu Radu Racz (bass, orchestrație, mix, master) și Gore Teodorescu (tobe). Videoclipul a fost filmat la Cuib d’Arte din Timișoara de George Miheș.

Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect și în mod special Cuib d’Arte pentru amabilitatea cu care ne-au pus la dispoziție spațiul și inclusiv frigiderul din bar!”, a mai adăugat artistul.

Streaming link: https://SebiBarzeianu.lnk.to/SeeYouLaterPR

Născut la Oradea, Sebi a început să cânte din întâmplare după ce a primit cadou o chitară în vara dinaintea începerii liceului. A avut șansa de a-i avea ca profesori pe Vlady Săteanu (Phoenix) și Marius Pop (Celelalte Cuvinte, Smiley, Dali Mraz). S-a mutat la Timișoara ca student al Universității „Politehnica” și a activat în mai multe trupe locale. Din 2014 este membru al trupei Phaser, cu care a lansat anul acesta albumul „Început de Univers”.

Perceptions of Time este un album pur instrumental, rock, cu chitara în prim plan. Este susținut de Universal Music România și marchează debutul lui Sebi Bârzeianu ca artist solo.

Sebi Bârzeianu pe Instagram: https://www.instagram.com/sebibarzeianu/

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this