Seară death metal în Manufactura, cu Diseased Mind și Putred

Seară death metal în Manufactura cu Diseased Mind și Putred

Seară death metal în Manufactura, cu Diseased Mind și Putred

Seară death metal în Manufactura, cu Diseased Mind și PutredClubul Manufactura anunță o seară de death metal, sâmbătă în 3 decembrie, de la ora 19.00, cu trupele Diseased Mind și Putred.

DISEASED MIND este o trupă de Death Metal din Oradea fondată în mai 2014 de Daniel Bot. În 2018, trupa a lansat primul EP numit „BloodLust” cu o temă mizantropică și versuri brutale. Albumul conține 5 melodii și a fost înregistrat la Postanalog Studio Oradea. În present Diseased Mind lucrează din greu la un nou album cu o temă similară, dar cu aspecte mai filozofice. Line-up: Daniel la voce, Eric la chitară, Dragoș la tobe și Erik la chitară bas.

PUTRED s-a format în iunie 2020 la inițiativa lui Uriel (Exhumator) și Filip (Cremator). Discografia trupei cuprinde mai multe casete și CD-uri, iar versurile sunt scurte povești pline de groază despre subiectele/clișeele obișnuite ale death metalului vechi, cum ar fi moartea și viața de apoi. Line-up actual: Filip la voce, Uriel la chitară, Corina la chitară bas, Filip D la chitară și Doru la tobe.

Accesul general: 30 de lei, acces studenți: 20 de lei. Mai multe detalii despre concert se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this