Seară de metal cu trupa M.S. în Manufactura

Seară de metal cu trupa M.S. în Manufactura

Seară de metal cu trupa M.S. în Manufactura

Seară de metal cu trupa M.S. în ManufacturaVineri în 30 septembrie, de la ora 20.00, trupa M.S. va sustine un concert metal în Clubul Manufactura din Timisoara.

Formația M.S. a fost inființată în anul 2000 de Doru Istudor, fostul lider Voltaj din perioada 1986-1992. Trupa M.S. a lansat 4 albume: în 2002 – ”Rugina nu moare”, în 2006 – ”A Breath Of Fresh Air”, în 2010 – ”A’ venit baietii!” și în 2017 – ”Carne de tun”. Concertul din Timișoara va cuprinde piese de pe cele 4 albume, ca: Mercenar, Teapa, Sturmgeschutz, Patrioții, etc., cât și unele hit-uri mai vechi compuse de Doru „M.S.” în perioada Voltaj, ca: Cenușa și diamant, Ochii tăi, Alerg, sau Erou-erou.  Cel mai recent video al trupei, Clopote de Oțel, a fost lansat în 12 septembrie anul curent și aduce un omagiu eroilor din Primul Război Mondial.

Line-up: Cosmin Aionita – voce, Mihai Ionescu – chitară., Andrei Tatu – chitară., Marian Leusteanu – bas, Doru Istudor – tobe. Accesul costă 35 de lei, iar biletele se pot achiziționa de la intrare. Vă așteptăm la o seară de Heavy Metal, bere și voie bună!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this