Scarlet Aura lansează un nou single

Scarlet Aura lansează un nou single

Scarlet Aura lansează un nou single

Scarlet Aura lansează un nou singleScarlet Aura lansează noul single „Ochii care nu se văd” și anunță albumul viitor „Rock-Stravaganza”

Trupa Scarlet Aura anunță lansarea celui mai nou single al lor „Ochii care nu se văd”, care va debuta vineri, 8 martie, prin Universal Music Romania și Silver City Records. Acest single nu doar semnifică un nou capitol pentru Scarlet Aura, dar oferă deasemenea fanilor o primă degustare din albumul lor mult așteptat „Rock-Stravaganza”. Acest album, care va fi lansat mai târziu în acest an, conține 14 piese care sunt pregătite să redefinească peisajul rock/metal modern cu sunetul lor inovator și profunzimea emoțională.

„Ochii care nu se văd” explorează tema legăturilor invizibile dar indestructibile care ne conectează, indiferent de distanță. Această piesă emoționantă navighează prin sentimente de nostalgie și speranță, subliniind dorința noastră inerentă pentru unitate.

Scarlet Aura împărtășește: „Pe măsură ce dezvăluim « Ochii care nu se văd » și ne pregătim pentru «Rock-Stravaganza», ne amintim de călătoria noastră, de legăturile pe care le-am creat și de conexiunile nespuse pe care muzica ne permite să le explorăm. Acest album, în special, este o reflectare a creșterii noastre, a pasiunii și viitorului vibrant pe care îl prevedem. Vă invităm să vă alăturați nouă în această aventură palpitantă, pe măsură ce aducem «Rock-Stravaganza» la viață, mai târziu în acest an.”

Ascultați single-ul aici: https://scarletaura.lnk.to/OchiiCareNuSeVad

*Despre Scarlet Aura:*

Scarlet Aura este recunoscuta ca fiind cea mai bună trupa românească de heavy metal cu voce feminină de către ascultătorii de gen. Cu o carieră plină de lansări de succes și concerte care au captivat publicul din întreaga lume, Scarlet Aura continuă să fie la avangarda scenei muzicale, împingând limitele creativității și expresiei artistice.

*Pentru mai multe informații:*

Vizitați www.scarletaura.com și urmăriți formația pe platformele de socializare pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente și lansări.

Wiki
Facebook
YouTube
Instagram
X (ex-Twitter)

SCARLET AURA:

Lead Vocals: Aura Danciulescu
Lead guitar & Vocals: Mihai Danciulescu
Bass guitar & Vocals: Rene Nistor
Drums: Matthias Klaus
Keyboards: Dan Lica

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this