PROGRAM SOUNDART FESTIVAL 2020, 13 - 15 MARTIE, QUANTIC CLUB

Saver si Roadkill Soda confirma prezenta la SoundArt Festival 2020

Saver (NO) si Roadkill Soda (RO) confirma prezenta in line-up-ul evenimentului din perioada 13-15 martie din Quantic Club alaturi de Green Carnation, Truckfighters, Belzebong, Allochiria, ARAC Ensemble, The Dead Creed, A Broken Design, Beauty and the Rat, Contraband X si Eyes to Argus.

Bilete si abonamente la pret de presale pot fi achizitionate de pe iabilet.ro.

Saver este o trupa noua de sludge/postmetal din Oslo, Norvegia, infiintata in 2018 din cenusa trupei Tombstones. „They Came With Sunlight“, albumul de debut, a fost lansat anul trecut si poate fi ascultat pe bandcamp-ul trupei. Materialul nu tradeaza faptul ca reprezinta un inceput de poveste, fiind executat impecabil, cu tranzitii bine gandite intre parti si un tempo constant ce evolueaza natural.

https://www.facebook.com/saveroslo/

https://saeverband.bandcamp.com/releases

https://youtu.be/OhPHB_IZJfY

RoadkillSoda – cea mai relevanta trupa romaneasca de stoner/desert rock/rock’n’roll –  revine in line-up-ul SoundArt Festival. Grupul se considera a fi reflectia anilor ’70, a unui Dodge prafuit, a tricoului uzat, a tatuajelor, a bauturii sorbite sub arsita soarelui, a spiritului nomad si contemplativ. Trupa se pregateste sa lanseze un nou album in 2020, iar in 2019 au lansat un prim-single intitulat “Satan”.
https://www.facebook.com/RoadKillSoda/

https://youtu.be/ut4PN8c1rNk

 

  • Abonamentele pot fi achizitionate la oferta de presale la pretul de 170 lei si ofera accesul in cadrul festivalului pentru cele trei zile, 13 – 15 martie 2020.
  • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua I – 40 lei – The Dead Creed, ARAC Ensemble
  • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua II – 90 lei – Contraband X, Saver, Eyes To Argus, Belzebong, Green Carnation
  • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua III – 90 lei – Beauty and the Rat, A Broken Design, Allochiria, Roadkill Soda, Truckfighters

Incepand cu prima zi a festivalului abonamentele si bilete vor putea fi achizitionate si din Quantic Club la urmatoarele preturi: Abonament – 200 lei, bilet ziua I – 50 lei, bilet ziua II -120 lei, bilet ziua III – 120 lei.

Trupe confirmate pana in acest moment:

Facebook event page – https://www.facebook.com/events/1332530573564702/

 

SoundArt Festival 2020 prezinta si prima editie a concursului “Sound On Paper”
Pe ritm de sonoritati prog, rock, stoner si sludge, Soundart Festival te invita sa iti transferi trairile muzicale pe canvas-ul unui poster „cu cantec”!

Daca te pasioneaza domeniul artelor plastice, trimite-ne pana la data de 15.02.2020 un poster creat de tine care sa ilustreze conceptul de reprezentare grafica a sunetului.

Artistii carora muzele le vor canta cel mai dulce, si care vor crea cele mai spectaculoase lucrari, vor fi premiati, iar lucrarile lor vor fi expuse intr-un vernisaj deosebit in cadrul Soundart Festival 2020, in clubul Quantic.

Inscrierile se fac la adresa soundartro@gmail.com iar detalii despre regulament si premii se gasesc pe pagina oficiala de facebook a concursului: https://www.facebook.com/events/1241572962695457/

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this