Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS
soundart fest

Saver si Roadkill Soda confirma prezenta la SoundArt Festival 2020

Saver (NO) si Roadkill Soda (RO) confirma prezenta in line-up-ul evenimentului din perioada 13-15 martie din Quantic Club alaturi de Green Carnation, Truckfighters, Belzebong, Allochiria, ARAC Ensemble, The Dead Creed, A Broken Design, Beauty and the Rat, Contraband X si Eyes to Argus.

Bilete si abonamente la pret de presale pot fi achizitionate de pe iabilet.ro.

Saver este o trupa noua de sludge/postmetal din Oslo, Norvegia, infiintata in 2018 din cenusa trupei Tombstones. „They Came With Sunlight“, albumul de debut, a fost lansat anul trecut si poate fi ascultat pe bandcamp-ul trupei. Materialul nu tradeaza faptul ca reprezinta un inceput de poveste, fiind executat impecabil, cu tranzitii bine gandite intre parti si un tempo constant ce evolueaza natural.

https://www.facebook.com/saveroslo/

https://saeverband.bandcamp.com/releases

https://youtu.be/OhPHB_IZJfY

RoadkillSoda – cea mai relevanta trupa romaneasca de stoner/desert rock/rock’n’roll –  revine in line-up-ul SoundArt Festival. Grupul se considera a fi reflectia anilor ’70, a unui Dodge prafuit, a tricoului uzat, a tatuajelor, a bauturii sorbite sub arsita soarelui, a spiritului nomad si contemplativ. Trupa se pregateste sa lanseze un nou album in 2020, iar in 2019 au lansat un prim-single intitulat “Satan”.
https://www.facebook.com/RoadKillSoda/

https://youtu.be/ut4PN8c1rNk

 

  • Abonamentele pot fi achizitionate la oferta de presale la pretul de 170 lei si ofera accesul in cadrul festivalului pentru cele trei zile, 13 – 15 martie 2020.
  • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua I – 40 lei – The Dead Creed, ARAC Ensemble
  • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua II – 90 lei – Contraband X, Saver, Eyes To Argus, Belzebong, Green Carnation
  • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua III – 90 lei – Beauty and the Rat, A Broken Design, Allochiria, Roadkill Soda, Truckfighters

Incepand cu prima zi a festivalului abonamentele si bilete vor putea fi achizitionate si din Quantic Club la urmatoarele preturi: Abonament – 200 lei, bilet ziua I – 50 lei, bilet ziua II -120 lei, bilet ziua III – 120 lei.

Trupe confirmate pana in acest moment:

Facebook event page – https://www.facebook.com/events/1332530573564702/

 

SoundArt Festival 2020 prezinta si prima editie a concursului “Sound On Paper”
Pe ritm de sonoritati prog, rock, stoner si sludge, Soundart Festival te invita sa iti transferi trairile muzicale pe canvas-ul unui poster “cu cantec”!

Daca te pasioneaza domeniul artelor plastice, trimite-ne pana la data de 15.02.2020 un poster creat de tine care sa ilustreze conceptul de reprezentare grafica a sunetului.

Artistii carora muzele le vor canta cel mai dulce, si care vor crea cele mai spectaculoase lucrari, vor fi premiati, iar lucrarile lor vor fi expuse intr-un vernisaj deosebit in cadrul Soundart Festival 2020, in clubul Quantic.

Inscrierile se fac la adresa soundartro@gmail.com iar detalii despre regulament si premii se gasesc pe pagina oficiala de facebook a concursului: https://www.facebook.com/events/1241572962695457/

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this