S-au pus in vanzare biletele pentru camping REF 2022

S-au pus in vanzare biletele pentru camping REF 2022!

S-au pus in vanzare biletele pentru camping REF 2022!

S-au pus in vanzare biletele pentru camping REF 2022Biletele pentru camping se pot achiziționa exclusiv prin intermediul iabilet.ro iar prețul este de 90 lei / persoană loc în camping pentru 6 zile. Având în vedere că deși campingul acoperă un areal generos, este evident că există și o limită de capacitate de aceea vă rugăm să vă achiziționați accesul în camping din timp.

Copiii cu vârsta până în 16 ani neîmpliniți au acces gratuit în camping numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal. Este obligatoriu în cazul minorilor să se prezinte un act de identitate în original, respectiv un document care atestă vârsta și relația cu însoțitorul, după caz.

Campingul se află localizat lângă festival și beneficiază de facilități precum dușuri și toalete în număr mai mare decât de obicei la alte ediții și în containere pentru un comfort și igienă sporite. De asemenea, campingul va fi păzit de către firma de securitate cu care colaborăm.

Campingul se deschide marți, 02.08.2022 la ora 12:00 și se închide luni, 08.08.2022 la ora 12:00.

În zona festivalului este în curs amenajare o parcare suplimentară cu plată despre care credem că va fi gata până în august însă vă recomandăm ca pentru a nu aglomera excesiv arealul având în vedere că parcările deservesc și turiștii veniți pentru alte obiective, să folosiți locurile de parcare din orașul Râșnov care este la o distanță mică de festival.

În camping nu dispunem de facilități pentru încărcarea telefoanelor mobile însă la barurile și punctele de încărcare a cardurilor din interiorul festivalului veți primi sprijin pentru acest lucru.

Pentru rulote (campervans) vom reveni cu o recomandare pentru o zonă pretabilă la camparea acestora.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this