ROCK UNITED by SCARLET AURA îi aduce la București pe Doro Pesch și Ralf Scheepers pe 25 octombrie

ROCK UNITED by SCARLET AURA îi aduce la București pe Doro Pesch și Ralf Scheepers pe 25 octombrie

ROCK UNITED by SCARLET AURA îi aduce la București pe Doro Pesch și Ralf Scheepers pe 25 octombrie

ROCK UNITED by SCARLET AURA îi aduce la București pe Doro Pesch și Ralf Scheepers pe 25 octombriePrima ediție Rock United by Scarlet Aura va avea loc pe 25 octombrie la Beraria H și va reuni pe scenă nume marcante ale scenei rock interne și internaționale, într-un show fără precedent! Regina metalului, Doro Pesch și Ralf Scheepers, legenda ce se identifică cu muzica Primal Fear, Gamma Ray şi, mai recent, Avantasia, sunt cele două staruri ce se alătură ediției de debut a conceptului Rock United by Scarlet Aura.

Scarlet Aura va oferi un show de proporţii, cu piese proprii, coveruri foarte iubite, dar și melodii din repertoriul invitaților, cântate în duet.

Aura Dănciulescu, solista trupei Scarlet Aura a detaliat: „La fel ca și invitații noștri, trăim, simțim și cântăm metal! Și tocmai pasiunea pentru metal este resortul ce a pus în mișcare mecanismul care aduce astăzi în România acest line-up fabulos! Vă așteptăm pe toți la Rock United by Scarlet Aura, prima ediție a unui eveniment pe care îl vom organiza anual!

Scarlet Aura este prima trupă rock cu voce feminină din România ce își conturează succesul la nivel internațional, prin turnee alături de Tarja Turunen, Angra, Rhapsody și Jeff Scott Soto.

Doro Pesch scrie istorie pe scena metal încă din anii „80, iar numele ei se leagă de hituri emblematice precum „Raise Your Fist”, „Für Immer”, „All We Are”, sau „Metal Tango.” Supranumită The Queen Of Metal, Doro ocupă un loc de onoare în galeria vocilor feminine ale scenei metal, fiind una dintre cele mai iubite soliste ale genului.

Lista invitaților continuă cu una dintre cele mai marcante prezenţe masculine din sfera metal – Ralf Scheepers, a cărui voce dă viaţă hiturilor „Angel In Black” sau “I Am Alive” (Primal Fear), „Heading For Tomorrow” (Gamma Ray) și “Dying For An Angel” (Avantasia).

Din peisajul rock autohton se alătură acestui periplu muzical incredibil Nicu Covaci, a cărui identitate este similară cu destinul legendarei trupe Phoenix. „Nunta”, „Mugur de fluier”, „Andrii Popa” și „Mica Țiganiadă” sunt doar câteva dintre titlurile de care se leagă momente cheie ale rockului românesc.

Pentru concertul din 25 octombrie derulat sub titulatura ROCK UNITED by SCARLET AURA, cu invitaţi speciali: Doro Pesch, Ralf Ralf Scheepers şi Nicu Covaci, biletele se găsesc pe https://www.yellowtickets.ro/bilete/rock-united-aura-doro-more.

Biletele în presale au preţ redus până pe data de 6 octombrie:
149 lei – Cat. A presale – în fața scenei cu loc la masă (în limita a 150 locuri)
99 lei – Cat. B presale – acces general cu loc la masă (în limita a 150 locuri)
69 lei – Cat. C presale – părțile laterale cu loc la masă (în limita a 150 locuri)

Din 6 octombrie biletele vor costa:
179 lei – Cat. A – în fața scenei cu loc la masă
119 lei – Cat. B – acces general cu loc la masă
79 lei – Cat. C – părțile laterale cu loc la masă

Biletele pot fi cumpărate online de pe www.yellowtickets.ro.
* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this