Rock la Mureș a lansat tricouri ediție de colecție

Rock la Mureș a lansat tricouri in ediție de colecție

Rock la Mureș a lansat tricouri in ediție de colecție

Rock la Mureș a lansat tricouri ediție de colecție  Rock la Mureș a lansat tricouri in ediție de colecție și a anunțat noi nume în line-up.

Organizatorii festivalului Rock la Mureș nu încetează să își surprindă fanii și, pe lângă numele noi anunțate frecvent în line-up pentru ediția din 2024, au grijă să le ofere acestora și alte surprize mai mult decât interesante.

Astfel că, recent a fost lansată o serie de tricouri în ediție de colecție atât pentru cei care vânează în mod regulat asemenea trofee vestimentare, acei colecționari cu ștate vechi, cât și pentru simpli admiratori sau susținători ai festivalului de pe malul râului Mureș.

Festivalul Rock la Mureș este primul eveniment open air din România care a promovat conceptul DIY și, cu fiecare ediție, a pus mai presus de orice promovarea acestei culturi bazată pe acel spirit liber sincer, fără îngrădiri sau implicații politice de orice natură.

În acest sens, implicarea celor care vin la eveniment in fiecare ediție, adevărații pasionați de libertate și de muzică cu atitudine, a avut mereu un rol important în existența acestei mișcări culturale  – devenită modă în prezent  -, prin achiziționarea de bilete.

Pentru anul următor, fanii festivalului au ocazia să își arate atât suportul pentru ceea ce înseamnă Rock la Mureș în cultura underground de la noi, dar să se și bucure de o serie de tricouri în ediție de colecție.

Rock la Mureș a lansat tricouri ediție de colecțieTricourile sunt în număr limitat și pot fi achiziționate de pe site-ul festivalului, la acest link: https://www.rocklamures.ro/shop/

Cu un artwork unic realizat de artistul Alexandru Daș, acesta reprezintă o metaforă ce face trimitere la primordialitatea timpurilor, atunci când natura umană și cea înconjurătoare erau reprezentări ale aceluiași univers, iar libertatea era singura formă de a fi.

Elementul principal din spatele conceptului grafic se învârte în jurul lui Tethys, mama tuturor râurilor, care este încadrată de reprezentări ale florei și faunei specifice zonei Periam Port.

Imprimarea tricourilor a fost realizată de către super talentații de la Kraken, prin serigrafie, o metodă ce oferă imaginii o calitate superioară și durabilitate.

În altă ordine de idei, alte două nume interesante din scena underground europeană s-au alăturat în line-up pentru ediția din 2024 a festivalului, și anume, The Cake Is A Lie din Germania și Tourist din România.

Reprezentante ale aceluiași curent, melodic hardcore, cele două trupe se află într-o continuă ascensiune în ultimii ani fapt care i-a adus, în cele din urmă, pe scena festivalului Rock la Mureș.

Rock la Mureș a lansat tricouri ediție de colecțieFormată în 2013, în Nürnberg, formația The Cake Is A Lie este un nume tot mai important în scena hardcore germană, cu un stil cât se poate de personal, au dezvoltat în timp un sound, care deși evoluează constant, este inconfundabil.

Cu o zonă largă de inspirație la nivel compozițional, de la screamo, la emo și de la post-hardcore, la punk-rock, The Cake Is A Lie tratează subiecte care încolțesc în lăuntrul ființei ca o floare într-o societate tot mai secătuită de sentimente bune. Muzica lor descrie o neîncetată călătorie înapoi spre casă, o luptă continuă cu prejudecățile și un profund strigăt după ajutor.

Tourist este o formație de hardcore melodic apărută în 2018, în București, ce caută să exploreze prin muzica lor acele cotloane neatinse ale ființei, locuri în care simțirile cele mai sincere își înviorează focul pentru a răbufni și mai puternice la suprafață.

Cu un sound ce înmagazinează, pe lângă asprimea riff-urilor specifice genului hardcore, o serie de pasaje instrumentale așezate în tonuri melodico-melancolice precum toamna care-și așterne atent covorul de frunze. Asta ca să fim în ton cu vremea, dar și pentru că Tourist reușesc să creeze din acest vortex de stări un concept muzical cât se poate de personal care se simte în underground-ul românesc fix ca o adiere de aer curat în inima unei mari metropole.

Până în acest moment, pe lângă cele două trupe, din line-up mai fac parte: The Casualties (SUA), Doctor Krapula (Columbia), Dropout Kings (SUA), Avoid Humanity (România) și June Turns Black (România).

Abonamentele pentru ediția din 2024 a festivalului Rock la Mureș pot fi achiziționate de pe site-ul iaBilet.ro de la acest link: https://www.iabilet.ro/bilete-rock-la-mures-editia-xii-87739/

Parteneri media: Cultartes, Moshville Times, Best of Timișoara, România Pozitivă, Buletin de Timișoara, Rock Monsters Romania, Bloodbath.ro, Underground Music, The Interwission, Contemporary-Establishment, Metalheads Forever Magazine, Maximum Rock România.

Mai multe despre Rock la Mureș găsiți pe:

Website: https://www.rocklamures.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/rocklamures
Instagram: https://www.instagram.com/rocklamures/
TikTok: https://www.tiktok.com/@rocklamures
Youtube: https://www.youtube.com/@rocklamures734
Event: https://fb.me/e/4xja2oFXX

Artworks: Alexandru Daș

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this