Reaven, trupa de indie pop/rock în TOP 40 USA Charts, în concert la Timișoara

Reaven in concert la Timisoara

Reaven in concert la Timisoara

Reaven, trupa de indie pop/rock în TOP 40 USA Charts, în concert la TimișoaraReaven, trupa de indie pop/rock în TOP 40 USA Charts, în concert la Timișoara

Trupa de indie pop/rock, Reaven, din Franța, va susține un concert în clubul Manufactura din Timișoara, joi seara în 28 aprilie, de la ora 19.00.

Reaven este o trupă de indie pop/rock cu note electro, din Franța, în plină ascensiune în topurile muzicale internaționale. Formația aduce pe scenă un sunet indie rock foarte personal, cu melodii puternice și captivante, care creează atmosfere diferite, de la acoustic până la rock. Reaven sunt recunoscuți pentru concertele lor dinamice, dar și pentru vocea principală care poartă o semnătură specială, cu armonii vocale care transformă fiecare concert într-un univers muzical intens și multicolor.

De 10 săptămâni, Reaven a reușit să se mențină în TOP 40 USA Charts cu melodia ”Ordinary Heroes”. De asemenea trupa se clasează pe locul #45 în TOP 100 Charts, pe locul #4 în TOP 30 Indie Singles Charts și pe locul #28 în TOP 30 RADIO AC / HOT AC Indie Charts.

Noul album al trupei, „For Tomorrow”, urmează să fie lansat în 6 mai. În pregătirea lui, trupa a pornit într-un turneu în Europa de Est, cu oprire și în Timișoara în 28 aprilie.

Pe scena din Manufactura vor urca joi Romeo Bassi la chitară și voce principală, Avril Brendel la clape și voce, Vince Fernandes la tobe și voce, și Gabs Doren la chitară bas și voce. Accesul la concert costă 20 de lei, iar rezervările se pot face la telefon 0722 892 356. Mai multe detalii în evenimentul de Facebook.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this