Programul si regulamentul concertului de lansare Akral Necrosis din Quantic Club

Rancorum si Váthos, invitati speciali in concertul de lansare al noului album Akral Necrosis

Rancorum si Váthos, invitati speciali in concertul de lansare al noului album Akral Necrosis

Rancorum si Váthos, invitati speciali in concertul de lansare al noului album Akral NecrosisAkral Necrosis vor lansa cel de-al treilea album, intitulat “The Greater Absence”, pe 25 septembrie in cadrul unui concert special, alaturi de Rancorum si Váthos. Evenimentul va avea loc in gradina de vara a clubului Quantic cu un numar limitat de participanti.

Pretul unui bilet este de 40 de lei, iar in ziua evenimentului va fi de 50 de lei.

https://www.iabilet.ro/bilete-lansare-de-album-akral-necrosis-25-septembrie-in-quantic-club-58491/

Numarul biletelor este limitat si nu va fi suplimentat pentru a respecta toate normele de siguranta si preventie epidemiologica in vigoare.

Biletele se pun in vanzare doar online prin iabilet si nu se vor comercializa la locatie pentru a avea un acces cat mai rapid in zona de concert.

Rancorum

Rancorum delimiteaza un cvintet bucurestean cu inceputuri destul de vag definite in timp. Primele idei despre ce s-ar putea face au aparut prin 2014-2015, interval in care s-au stabilit cativa parametri si o anumita directie pentru death-metalul propus. Totul a prins contur in compozitiile ulterioare, o parte dintre ele fiind lansate in 2018 pe albumul de debut “The Vermin Shrine”. Dupa un an 2020 presarat deja cu foarte multe concerte anulate, Rancorum se va face din nou auzit, asa cum s-a consacrat, cu un program de riffuri grele si foarte grele, prezentat de aceasta data intr-o noua formula a trupei.

Vathos

Formatia Váthos ia fiinta in Bucuresti la finele anului 2017. Componenta actuala este: Radu(voce), Alex(chitara), Ducu(chitara), Dany(bas), Gigi(tobe). Perioada de materializare a stilului muzical – cu elemente de post black atmosferic, melodic death metal cu diverse influente in sub-genurile muzicii extreme –  da nastere unui amestec de melodiocitate si agresivitate, conturand sunetul propriu al grupului intr-un timp foarte scurt. Muzica creata capteaza rapid atentia ascultatorilor din underground-ul de metal extrem, iar intr-o perioada de doi ani aduce trupei numeroase concerte in palmares.

Noul album Akral Necrosis, “The Greater Absence”, contine 10 piese cu o durata insumata de peste o ora si marcheaza revenirea trupei la un format conceptual. Materialul a fost inregistrat intr-o componenta foarte interesanta, avandu-l ca session member pe Krzysztof Klingbein, unul dintre cei mai agresivi tineri bateristi din Polonia.

Materialul va putea fi achizitionat in format fizic in ziua concertului, alaturi de merchandise oficial.

Concertul de lansare din 25 septembrie este primul in noua componenta a trupei, cu Philip Philipov in spatele tobei.

Akral Necrosis a debutat in 2011 cu albumul „Pandemic Dominion”, un album conceptual care, privit din contextul actual, poate fi considerat profetic. In 2016, blackerii au continuat asaltul muzical cu „Underlight”, de data aceasta un material construit in jurul singurei certitudini a conditiei umane.

Pagina event: https://www.facebook.com/events/295299495038415/

Akral Necrosis Official FB: https://www.facebook.com/akralnecrosis

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this