Purple Caravan completeaza line-up-ul concertului aniversar Stoned Jesus

Purple Caravan completeaza line-up-ul concertului aniversar Stoned Jesus

Purple Caravan completeaza line-up-ul concertului aniversar Stoned Jesus

Craiovenii de la Purple Caravan se alatura celor de la Stoned Jesus si Vovk pentru concertul din 28 septembrie 2019 din Quantic Club. Show-ul este prezentat de SoundArt si reprezinta o ocazie speciala avand in vedere ca cei de la Stoned Jesus aniverseaza 10 ani de activitate.

Pentru acest concert bilete sunt disponibile in reteaua www.iabilet.ro , iar pretul lor este de 50 de lei in perioada de presale. In ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile in Quantic Club la pretul de 70 de lei.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-stoned-jesus-10th-anniversary-tour-43341/

Purple Caravan

Infiintata in anul 2017, Purple Caravan este o formatie de stoner rock, cu influente vizibile de alternative rock, doom si psychedelic rock. Desi este o trupa inca tanara, Purple Caravan, pionieri ai genului abordat pentru orasul Craiova, au impartit scena cu formatii precum RoadKillSoda, Gorilla Pulp, Fry Days, The Noise Figures, sau Perihelion, participand si la SoundArt Festival 2019. Sunetul formatiei este heavy, psihedelic, plin de energie si fuzz. Liniile vocale puternice si riffurile grele si melodioase au atras la concerte atat interesul oamenilor familiarizati cu stoner rock-ul, cat si pe al celor pentru care acest gen de muzica era complet strain.

Stoned Jesus

Cu siguranta cea mai cunoscuta trupa din Europa de Est cand vine vorba de stoner rock/psychedelic, ucrainenii de la Stoned Jesus sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor de fiecare data cand urca pe scena. Turneul aniversar de 10 al trupei este un adevarat festin muzical in al carui meniu vom regasi cele mai indragite piese ale trupei precum „I’m the mountain”, „Black Woods”. „Bright like the morning” sau „Electric Mistress”.

Vovk

In calitate de invitati speciali ai turneului, alaturi de Stoned Jesus ii vom vedea si pe ucrainenii de la Vovk (post-hardcore, stoner si progressive rock). Vovk vor aduce in fata publicului din Bucuresti albumul lor de debut intitulat „Lair”.

 

FB Event page: https://www.facebook.com/events/460303194514137/

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this