Programul evenimentului Akral Necrosis si DaousDava din Hidden

Programul evenimentului Akral Necrosis si DaousDava din Hidden

Programul evenimentului Akral Necrosis si DaousDava din Hidden

Programul evenimentului Akral Necrosis si DaousDava din HiddenAkral Necrosis pregateste o seara speciala dedicata stilului si ideologiei black metal. Evenimentul, cu acces limitat, va avea loc pe 23 iunie in Hidden – The Social Space, un loc atipic, potrivit unei interactiuni cat mai personale intre cei prezenti si trupa.

Cu o noua componenta si piese in premiera, blackerii de la Akral Necrosis concerteaza intr-un format conceptual, a carui expresie se va manifesta in mijlocul unui grup restrans de fani ai zonei tenebroase a metal-ului.

Biletele s-au epuizat.

Programul serii

16:00 – ora de deschidere Hidden cu access la terasa
18:30 – access in sala/open doors
19:15 – Dialog intre Octav Necrosis si David Topala despre importanta radicalismului ca forta creativa in black metal.
19:45 – DaousDava, Black Metal & Dreamscapes – recital pian David Topala (30 de min).
20:45 – Concert Akral Necrosis cu un setlist care contine piese noi (60 de min).
22:00 – Revelatio Noctis – moment cheie al serii.
22:20 – Un playlist aparte de black metal pregatit de Octav Necrosis.

“Ne gandim de mult timp la aceasta intalnire si am ales sa va chemam pe terenul nostru. Hidden se afla la un minut distanta de Fabrica Flaros, unde repetam de peste zece ani, la Pyramid Studios. In zona am inregistrat “The Greater Absence”, la OsimetriC Studio. Am vrut Hidden-ul pentru ca e retras si concis, iar pe rafturile barului sunt tentatii foarte diverse si deschise la dialog.

Voiam altceva, asa ca am conceput o seara care ne provoaca din punct de vedere creativ fiindca iese din tiparul clasic de concert si creeaza un anume tip de conexiune.  E si o oportunitate de a privi in spatele cortinei pentru a descoperi chestii ce vor ramane in umbra o vreme. Fara sa dezvalui prea multe, vor fi si auditii in premiera.  Pe scurt, va fi o seara excentrica, daca tot e solstitiu cu Akral Necrosis.

Despre muzica, David pregateste recitalul de pian de mai bine de 6 luni, iar noi avem de cantat pe viu niste material nou, alaturi de cel clasic. In noapte ne adancim cu un playlist dubios, exclusivist as zice: black metal fara trupe norvegiene si suedeze.”

Pagina evenimentului pe FB: https://fb.me/e/OlTduvtk

Pagina Akral Necrosis: https://www.facebook.com/akralnecrosis/

Muzica:

 

Pagina Hidden: https://www.facebook.com/hidden.com.ro

Adresa: Doamna Chiajna 26, la 5 minute de statia de metrou Timpuri Noi.

Harta: https://goo.gl/maps/6DtMShmEXLgn28JCA

Regulamentul evenimentului

Accesul in sala de concert se face exclusiv in baza bratarii care este acordata dupa scanarea biletului. Odata scanat biletul devine invalid.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this