Program eveniment Leprous - Aphelion European Tour 2023

Program Leprous – Aphelion European Tour 2023

Program eveniment Leprous – Aphelion European Tour 2023

Program eveniment Leprous - Aphelion European Tour 2023Sâmbătă, 4 martie LEPROUS sosește în București, la Arenele Romane. Concertul face parte din turneul „APHELION European Tour 2023” prin care Leprous promovează noul său album intitulat „Aphelion”, acesta fiind cel de-al șaptelea album de studio al formației norvegiene.

Monuments (UK) și Kalandra (NO) sunt cele doua trupe invitate să cante în deschidere.

Programul evenimentului:

18:00: Deschiderea porților

18:45 – 19:15: Kalandra

19:40 – 20:25: Monuments

20:45 – 22:30: LEPROUS

Biletele sunt disponibile  pe https://www.artmania.ro/produs/bilete-leprous-2023-arenele-romane/  și in rețelele iabilet.ro și ambilet.ro

Copiii cu vârste de până la 12 ani neîmpliniți au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un părinte/ tutore legal cu un bilet valid.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces gratuit la festival, în baza actului de identitate și a certificatului de handicap. În cazul în care persoana cu dizabilități este încadrată în gradul de handicap grav cu asistent personal, aceasta va fi însoțită de un asistent, care va avea acces, de asemenea, gratuit.

Despre trupe:

Leprous (NO) revin la București ca parte a turneului de promovare a celui de-al șaptelea album al trupei, „Aphelion”, mixat de Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves) și masterizat de Robin Schmidt (The 1975, Placebo). Într-o lume în care genul „progressive” oferă publicului o varietate de opțiuni, este nevoie de mult curaj și de multă personalitate pentru a reuși să mai întorci privirile oamenilor către tine. Iar Leprous este una dintre aceste trupe. Și revine în 2023 în fața fanilor din România pentru a oferi un show memorabil.

MONUMENTS (UK) este cea de-a doua trupă invitată alaturi de KALANDRA (NO) sa deschida concertul din cadrul celei de-a doua ediții „ARTmania Evenings”. Formată în 2007, trupa de progressive metal din Marea Britanie a trecut printr-o serie de schimbări în ultimul deceniu de activitate, perfecționându-și stilul și ducând calitatea muzicii lor la cele mai înalt standard. Pe cel de-al patrulea album de studio al trupei, „In Stasis”, grupul reunește cele mai bune elemente ale acestui nou capitol din povestea lor. Implicarea noului vocal, Andy Cizek, arată noi valențe ale grupului în ceea ce privește scrierea pieselor.

Evenimentul va fi deschis și de Kalandra (NO), o trupă spectaculoasă, cu rădăcini muzicale în muzica tradițională nordică. Fanii serialelor vor recunoaște cu siguranță amprenta sonoră unică a acestui proiect muzical, trupa compunând două piese pentru cunoscutul serial nordic „Beforeigners” difuzat de HBO.

Despre Artmania Evenings

ARTmania Evenings pornită în 2021 că alternativă pentru festivalul care nu a putut avea loc, ARTmania Evenings este o inițiativă a organizatorilor ARTmania Festival, manifestată printr-o serie de concerte organizate pe parcursul anului, pentru a permite comunității rock din România să rămână conectată și să se bucure de muzică și în afara evenimentului principal din timpul verii. Prima ediție a fost organizată în perioada 23-25 iulie 2021, în club Quantic. Fanii s-au bucurat de 3 zile de concerte ale celor mai cunoscute trupe locale și activități alternative, într-o atmosferă că de festival.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this