O prima categorie de bilete la evenimentul „AN EVENING WITH BRUCE DICKINSON” este sold out

O prima categorie de bilete la evenimentul „AN EVENING WITH BRUCE DICKINSON” este sold out

O prima categorie de bilete la evenimentul „AN EVENING WITH BRUCE DICKINSON” este sold out

O prima categorie de bilete la evenimentul „AN EVENING WITH BRUCE DICKINSON” este sold outLa doar trei săptămâni de la anunțarea spectacolului, categoria a 3-a de bilete la evenimentul „An Evening With Bruce Dickinson” este deja sold-out, cu toate că întâlnirea cu legendarul solist va avea lor tocmai în februarie 2020. Îi încurajăm pe toți cei care nu vor să rateze această unică șansă să se grăbească să își achiziționeze bilete.

Trebuie menționat că, deși interesul publicului este crescut, numărul biletelor disponibile nu va fi suplimentat.

Kompas Events anunță cu mândrie un eveniment special one-man show susținut de celebrul solist IRON MAIDEN, BRUCE DICKINSON. Evenimentul va avea loc la București, în 8 februarie 2020, la Sala Radio. Întâlnirea cu fanii lui Bruce se va desfășura sub titulatura „What Does This Button Do?: An Evening With Bruce Dickinson”.

Bruce Dickinson vine de această dată pentru a discuta cu fanii despre cariera sa, despre perioada petrecută departe de Iron Maiden, despre pasiunea pentru avioane, despre bere, despre scrimă și, nu în ultimul rând, despre cartea sa autobiografică.

În 2017 Bruce a început să-si promoveze autobiografia printr-un mic turneu în Anglia. „What Does This Button Do?” a devenit bestseller în topurile New York Times și UK Times, ceea ce a dus în scurt timp la un adevărat turneu mondial de întâlniri cu fanii. Evenimentul s-a transformat treptat într-un one-man show veritabil ce durează peste două ore.

Întâlnirea este împărțită în două segmente: în prima parte, Bruce vorbește cu mult umor despre viața lui extrem de interesantă. Bruce ne oferă povești care nu au fost scrise în cartea autobiografică de teamă să nu fie cenzurate. Cea de-a doua parte este rezervata în exclusivitate întrebărilor venite din public – zeci de minute în care fanii îi pot adresa cele mai deschise întrebări posibile. Bruce răspunde la toate în stilul caracteristic.

Nu ratați această șansă unică de a participa alături de una dintre figurile iconice ale muzicii la un eveniment intim și captivant. Bruce Dickinson aduce one-man show-ul său vorbit pentru prima oară la București, în Romania!

Bilete:
Categoria 1 – 250 de lei
Categoria 2 – 150 de lei
Categoria 3 – 90 de lei – SOLD-OUT

Bilete.ro – https://www.bilete.ro/…/bruce-dickinson-what-does-this-but…/

Iabilet.ro-https://www.iabilet.ro/bilete-bruce-dickinson-what-does-t…/…

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this