Nou videoclip semnat Aamon: “Beast Within”

Nou videoclip semnat Aamon: “Beast Within”

Nou videoclip semnat Aamon: “Beast Within”Trupa ieseana de metal simfonic Aamon a lansat recent cel de-al doilea videoclip din cariera, piesa aleasa numindu-se “Beast Within”.

Extrasa de pe EP-ul de debut “Forevermore”, inregistrat la Studio 148 din Bucuresti cu Marius Costache ca inginer de sunet si co-producator, melodia beneficiaza de un colaj de secvente filmate in cadrul diverselor concerte sustinute de Aamon intre anii 2014 si 2019.

Videoclipul in sine propune publicului o rememorare a momentelor semnificative din istoria trupei, abordarea vizuala remarcandu-se ca fiind una directa, fara prea multe efecte sau tendinte de incarcare inutila.

In aceeasi masura, Aamon au dorit sa onoreze si sa aduca un tribut simbolic prezentei si contributiei fostilor membri de line-up de-a lungul anilor.

Filmarile au fost realizate in cea mai mare parte de catre prieteni ai trupei, intre care ii amintim pe Dan Petrea-Lazar, Delia Sevastru sau Claudiu Achiroaie, printre locurile usor recognoscibile din videoclip observandu-se 31 Motors Pub din Suceava, Rock’n’Roll Center din Zalau sau clubul Rockstadt din Brasov.

Aamon s-a format in martie 2010, activand scenic alaturi de trupe precum Bucovina, Negura Bunget, Infected Rain, God, Interitus Dei sau Bucium. Dupa doua piese demo inregistrate intre 2010 si 2011 si numeroase concerte locale, trupa a intrat intr-un hiatus de un an si jumatate, revenind intr-o noua formula in aprilie 2013.

Noi piese demo au fost inregistrate in 2014, iar in februarie-martie 2015 a avut loc primul turneu national, in orase ca Zalau, Suceava, Bacau, Roman si Bucuresti.

In august 2015, Aamon au reprezentat Moldova la concursul national Wacken Metal Battle, iar in septembrie au avut loc inregistrarile pentru EP-ul de debut. Acesta a fost lansat in septembrie 2018 si promovat national in octombrie-noiembrie 2018, in orase ca Brasov, Tulcea, Piatra Neamt si Cluj-Napoca. In prezent, Aamon se pregatesc de inregistrarile la viitoarea aparitie discografica din cariera.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this