Noi trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2023

Noi trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2023

Noi trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2023

Noi trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2023I-ați auzit în filme, emisiuni TV, ați cântat cu voce tare „I’m Shiping Out To Boston” și i-ați văzut pe cele mai mari scene din lume. Originari din Boston, Massachusetts și veniți pentru prima dată în România, este vorba de THE DROPKICK MURPHYS! Acești băieți vor oferi cu siguranță unul dintre cele mai bune spectacole din istoria acestui festival, cu distracție celtic punk pură, chiar din „The State of Massachusetts”.

De asemenea, ANTHRAX, unul dintre cei patru legendari Big Four ai Thrash Metal-ului, se alătură ca headlineri pentru Rockstadt Extreme Fest, pentru a se revanșa pentru spectacolul anulat anul trecut. Acest nume nu are nevoie de nicio prezentare, deoarece moștenirea lor monumentală vorbește de la sine. Tot ce putem spune este că suntem foarte fericiți să vă aducem una dintre cele mai bune și respectate trupe din istoria metalului.

După un show senzațional ca headliner în 2018, trupa suedeză IN FLAMES se întoarce, de data aceasta cu un album nou foarte așteptat și cu un setlist favorit pentru fanii vechi și noi. Nu puteți rata asta!

Proaspăt confirmati cu o serie de spectacole alături de Metallica, greii britanici ARCHITECTS vor oferi cu siguranță ceea ce este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune spectacole metalcore de pe planetă și abia așteptăm să vedem ce au pregătit acești băieți pentru noua lor producție vizuală și live.

Și asta nu e tot!

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea cel mai mare lineup de până acum:

EPICA, AVATAR, TRIPTYKON, MARDUK, ZEAL & ARDOR, SACRED REICH, THE OCEAN, WOLVES IN THE THRONE ROOM, IMPALED NAZARENE, IMPERIAL TRIUMPHANT, VILLAGERS OF IOANNINA CITY, HEIROT, MISTHYRMING, EMPLOYED TO SERVE și INFEST se vor alătura pe afiș.

Și suntem abia la jumătate! 35 de nume vor fi adăugate la începutul anului viitor, aceeași perioadă în care vom reveni cu ordinea de desfășurare zilnică.

Păzit de Cetatea Râșnov, sus pe dealul din apropiere, Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc între 2 și 6 august 2023, la doar 30 de minute de Brașov, în orașul Râșnov. Terenul festivalului va găzdui 3 scene și nu mai puțin de 70 de trupe în toate cele 5 zile, dar asta nu este tot.

Vă puteți bucura de mâncăruri gustoase sau vă puteți depăși recordul personal de băut bere la prețuri neașteptat de bune pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva. Și mai avem și câteva obiective turistice de top în jurul zonei festivalului: Cetatea Râșnov, Peștera Valea Cetății, Rezervația de urși LiBEARty sau, totuși, infamul Castel Bran al lui Dracula.

Cel de-al treilea preț de presale este disponibil până pe 26 decembrie, la doar 620 lei (127 EUR).

Abonamentele pentru festival pot fi achiziționate la nivel internațional prin intermediul Iabilet.ro.

Pentru mai multe informații despre festival, vă rugăm să vizitați www.rockstadtextremefest.ro.

Vă așteptăm cu drag în august, la cel mai mare festival metal din România.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this